«Маскарад» на 1+1: новими героями шоу стануть яскравий Інопланетянин та автентична Мотанка

«Маскарад» на 1+1: новими героями шоу стануть яскравий Інопланетянин та автентична Мотанка

Вже в суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікуваний показ четвертого епізоду грандіозного шоу Маскарад.

Поділитися:

Зіркові команди змагаються за перемогу, а найбільш обговорювані публічні персони країни приховуються за фантастичними образами та демонструють різноманітні таланти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ассія Ахат розповіла, чому її розчарувала друга вагітність та як спілкуються її сини від різних шлюбів

Суботнього вечора глядачі побачать виступи нових героїв. Одним із них став яскравий Інопланетянин, який продемонструє свою пластичність та вразить команди гострим гумором. За легендою шоу, Інопланетянин – це веселий та допитливий герой. Він щойно прибув на планету та вивчає звичаї землян. Його мрія – спробувати та відчути на собі все: танці, музику, їжу, стосунки.

Маскарад

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна повертається на паркет: згадуємо найяскравіші танці співачки

Вперше на сцену «Маскараду» вийде також ніжна та автентична Мотанка. Героїня наживо зіграє на бандурі хіт гурту KAZKA – Плакала.  За легендою шоу, Мотанка — це берегиня української культури і стильний фольклорний персонаж. Її історія пов'язана з обрядами родючості та продовження роду. У давнину люди вірили, що в Мотанці живе дух предків. Цей персонаж уособлює собою вічні цінності, сімейний затишок, традиції і рідну землю.

Маскарад

Також продовжить вражати глядачів зірка минулого епізоду шоу «Маскарад», тендітний Ельф. Казковий персонаж в акробатичному номері підніметься під стелею та разом з партнеркою закружляє у повітряному танці без страховки.

Могутній Пірат покаже свою рокерську душу, а пухнастий Бабайка заспіває пісню Артема Півоварова «Дежавю» та «вкраде» Машу Єфросініну. Хто саме ховається у яскравих героях, телеглядачі зможуть відгадати вже у суботу.

Єфросиніна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач про шоу «Маскарад»: «Я міг би перевтілитися хіба що в Колобка»

Вчора до студії інфотейнмент-шоу «Твій день» завітав капітан першої команди Юрій Ткач разом з донькою Лізою, яка минулого епізоду вгадувала, ким є пухнастий Бабайка.

«В мене дуже крута та сильна команда. У Маші Єфросініної були майже всі зірки на інтерв’ю колись. Юля Саніна впізнає щось знайоме у рухах зірок. Якщо говорити про наших конкурентів, то я думаю, що у Ірини Білик є якість екстрасенсорні здібності. Вона сама про це каже. Я був на її шоу і від неї неможливо відірвати очей. Декілька разів у шоу вона дуже влучно вгадала, хто є хто», — сказав Юрій Ткач.

Маскарад

А от донька Юрія Ткача Ліза заявила про готовність замінити відомого батька у кріслі зіркового мисливця.

«Я готова на всі 100%, а батько хай йде працювати», — сказала 6-річна Ліза.

Нагадаємо, «Маскарад» — це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».  Ведучим шоу став Тімур Мірошніченко. За правилами шоу, кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези щодо зірок, прихованих у казкових образах. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального голосування. Кожного епізоду будуть відкриті імена двох суперзірок у фантастичних костюмах. До інших трьох героїв наступного епізоду приєднаються ще двоє нових.