«Маскарад» на 1+1: у образі могутнього Пірата ховався співак Іво Бобул, а казкового Ельфа — прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов

«Маскарад» на 1+1: у образі могутнього Пірата ховався співак Іво Бобул, а казкового Ельфа — прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов

Минулої суботи на телеканалі 1+1 відбувся показ нового епізоду найзагадковішого шоу країни «Маскарад».

Поділитися:

Команди зіркових мисливців продовжують боротьбу та намагаються розгадати фантастичних персонажів, а найбільш обговорювані особистості країни демонструють свої таланти у яскравих образах.

Маскарад

Цього разу до вже відомих персонажів, які перейшли у епізод з минулих ефірів, доєдналися два нових. Одним із них став яскравий Інопланетянин, який станцював під запальний хіт MONATIK веселий танець і вразив всіх своєю неймовірною пластичністю. Автентична Мотанка чуттєво зіграла на бандурі українській хіт Плакала. Проте, у розмові із зірковими командами виявилось, що Мотанка «гостра на язик» — вона одразу ж пригадала усі факти, які знала про зіркових мисливців. Вийшов на сцену і пухнастий Бабайка, якого полюбили маленькі і дорослі глядачі проєкту. Супергерой заспівав хіт Артема Півоварова «Дежавю» та ледь не вкрав Машу Ефросиніну, підхопивши на руки та понісши за лаштунки. 

Маскарад

За правилами шоу, кожного епізоду зірки змагаються у «Ліпсінк батлі», який вирішує, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези щодо зірок, прихованих у казкових образах. На цей раз за пародію на кліп Тіни Кароль «Скандал» перемогу здобула зіркова команда Ігоря Ласточкіна. Зірки вирішили відкрити загадкового Ельфа та могутнього Пірата.

Маскарад

Ігор Ласточкін, порадившись з командою, зробив припущення, що у загадковому персонажі Ельфа ховається прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов. Зіркове тріо вгадало і отримало за вірну відповідь 10 балів.

Маскарад

На питання ведучого Тімура Мірошниченка, чи знає його дружина Катерина Кухар, що він бере участь у шоу, зірковий танцюрист відповів:

«Вона нічного не знає, навіть не здогадується, вона думає, що я зараз на бізнес-переговорах», — відповів Стоянов.

Наступним команди відкрили загадкового Пірата. Ірина Білик зробила припущення, що у ньому ховається відомий український композитор Юрій Рибчинський, але помилилась. У неймовірному герої був співак Іво Бобул.

«Дуже суперовий проєкт, мені дуже сподобалось співати не своїм голосом обидві пісні. Найбільше припала до душі Nirvana. Я рок співав ще тоді, коли вас всіх не було! Працював у гурті "Жива вода", вже тоді важкий метал та поп-рок був дуже популярний», — сказав співак про свою участь у шоу в ефірі «Сніданку.Вихідний», куди завітав у образі Пірата у неділю.

Нагадаємо, за правилами «Маскараду», на сцену головного суботнього шоу країни виходять 5 персонажів. Три героя перейшли у цей випуск із минулого епізоду, до них доєднались два нових. 

Наразі рахунок у шоу 30:20 на користь команди Ігора Ласточкіна.

Які саме герої доєднаються до найзагадковішого шоу країни «Маскарад», стане відомо вже незабаром.

Дивіться «Маскарад» щосуботи о 20:20 на телеканалі «1+1».