Шоу Маскарад: Мама Олександра Попова розплакалась, побачивши сина на сцені

18 вересня відбулась прем’єра другого сезону шоу Маскарад

18 вересня відбулась прем’єра другого сезону шоу Маскарад на 1+1.

Поділитися:

Ведучим проєкту став Тімур Мірошниченко, який веде програму «Твій день» на 1+1.

Зіркові мисливці мають розгадувати, яка зірка, спортсмен, актор, ведучий ховається під тим чи іншим костюмом. У першому ефірі на сцену вийшли 5 персонажів: запальний Папуга з Ріо, діва Медуза Горгона, загадкова мультиінструменталістка та еко-активістка Мавка, зваблива та сексуальна Кішка та Ведмедик Тедді. 

Персонажи Маскараду

Відкривати другий сезон та першим показати свій номер довірили Папузі з Ріо, який станцював  запальний танець з карнавалу під латинську музику.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Маскарад": обери образ, який тебе захоплює і дізнайся більше про свій характер

В кінці шоу мисливці зробили припущення, що під костюмом Папуги  ховається Олександр Попов – ведучий «Сніданок.Вихідний». І це виявилось правдою.

Валентина Хамайко та Олександр Попов

Олександр поділився своїми враженнями від участі у шоу та розповів, що танцювати йому було зовсім нелегко, а все через складний та важкий костюм. Адже тільки одні крила, які були прикрашені різнобарвним пір’ям, важили 20 кг, а їх ширина і висота сягала близько двох метрів. Загалом на костюм для папуги пішло понад 2000 пір’їнок, кожну з яких кріпили вручну.

«Мій костюм був дуже важким. Мене одягали 5 людей. Це було нелегко, крила важать 20 кг і з ними танцювати було дуже не просто.  Ми підготували танець, прорепетирували, а потім, коли мені одягли цей костюм, шолом — я зрозумів, що танцювати не можу.  Нам довелося повністю його переробляти. Тому що за рахунок цих величезних крил, я не міг робити 80 % рухів, які до цього ми вже поставили», — зізнався Олександр.

Олександр Попов в образі Папуги

До речі, що цікаво, Попов раніше був чемпіоном інституту з танців, і лише для шоу «Маскарад» відновив заняття.  

«У моєму костюмі видно було лише на пів метра вперед. І коли я танцював на сцені, все було по відчуттях. У мене була праворуч партнерка, яка зі мною репетирувала танець, вона мені сказала, якщо що, я тобі підкажу. Але в мене таке враження, що це той випадок, де ти танцюєш абсолютно із закритими очима. Ми настільки намагалися відпрацювати схему, адже, якби я зробив більше кроків вперед або менше назад – міг би впасти або когось зачепити своїми крилами. Тому цей танець був наче із закритими очима і абсолютним відчуттям себе в просторі», — додав Попов.

Сама телезірка вважає, що підказка мисливцям про ранкове шоу, що Папуга готує вранці, і про пташку, яка співає по вихідних – все це дало зрозуміти, що під костюмом Папуги знаходиться ведучий «Сніданок.Вихідний» Олександр Попов.

«Сподіваюсь, ви бачили прем’єру мега грандіозного, найзагадковішого шоу країни Маскарад. Це було фантастично-феєрично! Папуга з Ріо у виконанні Олександр Попов наробила багато галасу. А образ Саші – це свято! Дивилась шоу з родиною вдома, а потім ще до ночі переписувалась з колегами. Бо для нас це теж був величезний, приємний сюрприз», — поділилася своїми враженнями по шоу Сніданок. Вихідний, колега Олександра Валентина Хамайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками»: глядачів вразив номер пам’яті Григорія Чапкіса та відверті розповіді зірок

Після того, як Попова розсекретили, йому зателефонувала мама, і, за словами, Саші, вона розплакалась від щастя. Тому що вона і не здогадувалась, що під час перегляду шоу «Маскарад» на сцені побачить свого сина.

У свою чергу ведучий зазначив, що він не мав права нікому розповідати, що саме він є Папугою з Ріо і, що він бере участь у шоу Маскарад, але, звичайно, йому хотілося натякнути колегам і друзям, щоб вони звернули увагу на Папуги, але не можна було!   

Зазначимо, що розкривати, хто захований під костюмами героїв «Маскараду», будуть дві команді. До першої увійшли: гуморист і капітан команди Юрій Ткач,  фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна,  телеведуча Маша Єфросиніна. До другої: гуморист і капітан команди  Ігор Ласточкін, співачка Ірина Білик та співак Володимир Дантес.

Маскарад

«Який карнавал Ріо-де-Жанейро. Який красунчик або красуня», — сказала Юлія Саніна, щойно побачивши Папугу з Ріо. 

«Це був неймовірний виступ. І нереальне відкриття цього шоу», — зазначив Володимир Дантес  і припустив, що під образом ховається радіоведучий Слава Дьомін. 

Маскарад

«Коли Папуга вийшла на сцену, нам з командою здалося, що це Влад Яма, але потім ми зрозуміли, що це не Влад», — зауважив Юрій Ткач.

Нагадаємо, що шоу «Маскарад» – це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».  Виробництвом проєкту займається Big Entertainment Shows.

Дивіться шоу «Маскарад» щосуботи о 20:20 на телеканалі 1+1.