У новому сезоні Міняю жінку глядачі побачать сім’ї, які шокують своїми традиціями і способом життя

Міняю жінку
Новий 14 сезон Міняю жінку скоро на 1+1

За умовами проекту дві жінки міняються родинами на 6 днів.

Поділитися:

Зовсім скоро не телеканалі 1+1 стартує чотирнадцятий сезон реаліті Міняю жінку, проекту-довгожителя, який має найбільшу кількість сезонів серед усіх продуктів телеканалу. 

У кожному випуску нового міжнародного сезону, дві родини обмінюватимуться дружинами. Новим героїням буде нелегко, адже сім’я однієї буде цілком традиційною, а от друга жінка представлятиме родину, що живе за чудернацькими звичаями.

Героїні здолають сотні й навіть тисячі кілометрів, аби побачити, як живуть інші, і, можливо, змінити свої погляди на родинні стосунки. Враженими від стилю життя деяких родин будуть не тільки учасниці проекту, а й глядачі 1+1, адже в реаліті взяли участь мусульмани, де чоловік має кілька дружин, представники ЛГБТ-спільнот, блогери й принципово бездітна пара, яка вважає, що деяким людям краще не мати дітей.

Нагадаємо, що за умовами проекту дві жінки міняються родинами на 6 днів. Протягом перших трьох героїні живуть за правилами тимчасової сім’ї, а в наступні — диктують свої закони. На сьомий день дві родини зустрічаються, аби поділитись враженнями від такого експерименту.

Дивіться проект Міняю жінку вже цієї осені на 1+1.

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час. 

Новини по темі