Акторка Тетяна Малкова показала кадри зі зйомок серіалу «Моя улюблена Страшко»: від першого до останнього дня

Як проходили зйомки серіалу "Моя улюблена Страшко"? Кадри з бекстейджу від Тетяни Малкової
Instagram/tannita_malkova

Акторка Тетяна Малкова, яка зіграла Олю у «Моя улюблена Страшко», показала, як проходили зйомки: кадри від першого до останнього дня роботи над серіалом.

Поділитися:

Тетяна Малкова, яка зіграла Олю у серіалі «Моя улюблена Страшко», показала у себе в соцмережах відео з бекстейджу. Трохи жартівливе, а місцями і ліричне відео показує, як відбувалася робота над серіалом з першого до останнього дня зйомок.

 

Тетяна Малкова – одна з найбільш активних у соцмережах акторів серіалу «Моя улюблена Страшко». Раніше вона вже ділилася зі своїми підписниками фото та відео матеріалами з бекстейджу серіалу.

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Малкова, що зіграла Ольгу в серіалі "Моя улюблена Страшко", поділилась смішними кадрами бекстейджу

Малкова зіграла у серіалі секретарку головного героя Макса Ольгу, яка за сумісництвом є кращою подругою його нареченої Яніни. Відомо, що актриси, які втілили на екрані Олю і Яніну, подружилися і в реальному житті.

Малкова БаріхашвіліФОТО: Instagram/tannita_malkova

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Жіноча дружба – це особливий вид мистецтва», – актриса Тетяна Малкова про дружбу з колегою по серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’єю Баріхашвілі

Серіал «Моя улюблена Страшко» – це українська адаптація всесвітньо відомого колумбійського формату Betty la fea. У ньому розповідається історія Насті Глушко – талановитої і розумної дівчини, яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг.

Страшко

За сюжетом серіалу Настя потрапляє в компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона». Головна героїня у процесі розвитку сюжету серіалу «Моя улюблена Страшко» вчиться цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі. У серіалі піднімається питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди. Дивіться, на які жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська: залаштунки серіалу «Моя улюблена Страшко»:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ’Ю. Олександр Соколов про роль Макса у серіалі "Моя улюблена Страшко": "Якби не Настя, цей авантюризм був би невиправданим"

Дивіться серіал «Моя улюблена Страшко» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.