«Жіноча дружба – це особливий вид мистецтва», – актриса Тетяна Малкова про дружбу з колегою по серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’єю Баріхашвілі

Тетяна Малкова, Оля з серіалу "Моя улюблена Страшко", висловилася про жіночу дружбу
Instagram/tannita_malkova

Актриса Тетяна Малкова, яка зіграла Олю у серіалі «Моя улюблена Страшко», висловилася у соцмережах на тему жіночої дружби.

Поділитися:

Актриса Тетяна Малкова, яка виконала роль Олі у серіалі «Моя улюблена Страшко», у своїх соцмережах висловилася про таке поняття, як «жіноча дружба». Вона пише:

Дружба, особливо жіноча дружба – це особливий вид мистецтва. У когось цей дар є від природи, і вона дається легко і з задоволенням, а хтось вчиться все життя, шукає своїх людей, шукає себе в цих взаєминах.

Так Тетяна підписала пост з фото зі своєю подругою – актрисою Дар’єю Баріхашвілі.

Малкова БаріхашвіліФОТО: Instagram/tannita_malkova

За сюжетом серіалу Оля – найкраща подруга Яніни, нареченої головного героя. Відомо, що актриси, які втілили на екрані цих персонажів, дружать і в реальному житті. Про це в ексклюзивному інтерв’ю розповіла Дар’я Баріхашвілі – Яніна з серіалу «Моя улюблена Страшко». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’я Баріхашвілі: «Я вірю в жіночу дружбу. Так, як жінка може зрозуміти жінку, її ніколи не зрозуміє жоден чоловік»

Дар’я Баріхашвілі розповідає:

Найтепліші взаємини у мене з Танею Малковою. Ми навіть приїздили одна до одної у гості, ходили разом на пікніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Малкова, що зіграла Ольгу в серіалі "Моя улюблена Страшко", поділилась смішними кадрами бекстейджу

А на запитання про те, чи вірить Дар’я в жіночу дружбу, вона дала таку відповідь:

Так, я вірю в жіночу дружбу. Бо так, як жінка може зрозуміти жінку, її не зможе зрозуміти жоден чоловік. Часто жінки розуміють одна одну без слів. 

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. А у рамках флешмобу #красивасерцем зірки діляться пережитими історіями булінгу. Користувачі розповідають свої історії психологічного тиску. Флешмоб проходить за підтримки Громадської правозахисної організації Ла Страда, а практикуючий психолог дає поради, як протидіяти емоційному тиску.

Дивіться відео з преспоказу серіалу "Моя улюблена Страшко", на якому були присутні всі головні актори, зокрема і Дар'я Баріхашвілі та Тетяна Малкова:

А чи вірите ви в жіночу дружбу?

poll_content_772