Як відчути себе богинею: Поради судді Модель XL Тетяни Мацкевич

Тетяни Мацкевич порадила, як бути впевненою в собі

Відома модель plus-size ділиться порадами з власного досвіду.

Поділитися:

Тетяна Мацкевич, суддя проекту Модель XL та відома латвійська модель плюс-сайз, прикрасила обкладинку журналу Телескоп. У відвертому інтерв’ю зірка розповіла про свій шлях до успіху та поділилася порадами для пишних жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 фітнес-порад для пишнотілих жінок

Як виявилося, Тетяні не одразу вдалося завоювати місце у модельній індустрії Латвії.  Після успішної зйомки для одного з каталогів одягу, дівчина думала, що їй з легкістю вдасться підписати контракт з однією з модельних агенцій. Але після кілька невдалих спроб, Тетяна зрозуміла, що в Латвії не готові працювати з пишними жінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна краса: 5 стильних образів для розкішних жінок

«Мене спочатку запросили взяти участь у фотосесії для каталогу одягу, він вийшов успішним і мене почали звати на зйомки. Але з часом, коли я захотіла піти на роботу в модельну агенцію, всі відмовляли. Також потрібно враховувати, що в той час поняття «модель плюс-сайз» в Латвії взагалі не існувало, і я прийняла для себе рішення започаткувати цей напрям у своїй країні, адже по-іншому в мене не було перспектив розвитку власної кар’єри. Саме тоді я заснувала рух бодіпозитиву у Латвії і стала розповідати людям, що це нормально, що не всі дівчата худі», - розповіла Тетяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Мацкевич показала романтичне фото з коханим

Модель також поділилася із читачами порадами для пишних жінок, які допоможуть кожній жінці почуватися впевнено та досягати власних цілей:

«Особисто для себе я виділила кілька правил, які завжди мотивують мене ставати краще. Потрібно навчиться «чути» компліменти, адже багато жінок сприймають їх як лестощі. Мені говорили, що я маю гарний вигляд, а я думала раніше, що це сказано тільки заради якоїсь вигоди.

Також важливо вірити в себе, проводити самоаналіз та працювати над собою. Жінці важливо вміти подати себе. Але треба враховувати, що пишні дівчата виглядають завжди старше своїх років. У мене є знайома стиліст по волоссю. Вона набрала вагу після хвороби, дуже комплексує і одягається в різні балахони. Так робити не варто, є багато стильного одягу, який дозволить жінці з формами бути бездоганною».

Нагадаємо, вже 4 вересня о 21:30 на екрани вийде перший випуск другого сезону революційного проекту Модель XL із суддями Катериною Осадчою, Андре Таном, Тетяною Мацкевич, а також Богданом Юсипчуком. Щовівторка в новому сезоні реаліті-шоу учасники з пишними формами будуть ламати застарілі стереотипи у світі моди і доводити, що природна краса - це привабливо і сексуально, проходячи ряд випробувань під наглядом суворого журі.