ТОП-10 фітнес-порад для пишнотілих жінок

ТОП-10 фітнес-порад для пишнотілих жінок
additionelle.com

Прислухайтесь до наших рекомендацій і будьте щасливими!

Поділитися:

Пишнотілі жінки у сучасному суспільстві вважаються еталоном жіночності та елегантності. Тому власницям пишних форм не варто комплексувати та соромитися свого тіла. Тримати фігуру в тонусі та залишатися здоровими допоможуть різноманітні фітнес-вправи. Якщо ви давно мріяли піти у спортзал, але досі не наважились, читайте наступні поради. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель plus-size показала, як присідає зі штангою та ланцюгами

1. Купуйте красивий одяг для спортивних занять. Яскравий спортивний костюм, футболки із принтом, майки із V-подібним декольте та спокусливі легінси - такий одяг зробить ваш спортивний образ зручним та привабливим. Красивий одяг для тренувань додасть впевненості у собі та своїй красі. 

2. Оберіть підходящий для себе вид спорту. Для того щоб вирішити, який вид спорту вам підходить, варто визначити свій склад тіла у дієтолога або фітнес-тренера. Таким чином, ви плануватимете тренування відповідно до отриманих результатів. 

3. Починайте із найпростішого. Під час перших занять не навантажуйте вправами, що вам не під силу. Не займайтесь більше двох годин. Почніть із легких вправ, що приносять вам задоволення, до прикладу, спортивна хода або танці. Таким чином, ви поступово підготуєте організм до більших навантажень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна краса: 5 стильних образів для розкішних жінок

4. Займайтеся із тренером. Ніхто не допоможе вам краще, аніж професіонал своєї справи. Особистий фітнес-тренер скеровуватиме вас, допомагатиме із правильним виконанням вправ та мотивуватиме до нових звершень. 

5. Мотивуйте себе. Зрозумійте, що тільки регулярні тренування допоможуть вам досягнути бажаного результату. Займайтеся, слухаючи улюблені швидкі пісні, і думайте позитивно. Дякуючи особистій мотивації у спорті, ви зміцните свої м'язи, покращите поставу, дихання, загальне самопочуття і відчуєте прилив сил та енергії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL розповіла, що їдять моделі plus size

6. Не пропускайте тренування. Складіть оптимальний розклад занять і не пропускайте тренування. Відвідування спортзалу занадто часто принесе більше шкоди, ніж користі. Жінкам із пишними формами рекомендується займатися не менше двох разів на тиждень. 

7. Харчуйтесь правильно. Ніякий вид спорту не допоможе тримати себе у формі, якщо ви харчуватиметесь неправильно. Усі витрачені калорії у спортзалі повернуться разом із шкідливою їжею. Аби тренування приносили результат, ваш режим харчування повинен бути збалансованим.

8. Надавайте перевагу спокійним тренування. Жінкам із пишними формами ідеально підходять такі види спорту, як спортивна хода, велосипед, плавання, програми для зміцнення м'язів та спокійні спортивні тренування з особистим фітнес-тренером. Крім того, ви можете зайнятися йогою або пілатесом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 вправи, які збережуть молодість шиї та декольте

9. Сміливо робіть силові навантаження. Силові навантаження не протипоказані пишнотілим жінкам. Займаючись на тренежерах або підіймаючи вагу, слідкуйте за своїм пульсом та загальним самопочуттям. 

10. Слідкуйте за своїм самопочуттям. В основному, жінки із пишними формами важко сприймають фізичні навантаження. Не зупиняйте тренування без поважної причини, але й не ігноруйте появу тривожних симптомів. Задишка, холодний піт, запаморочення або нудота - головні ознаки закінчити тренування і тимчасово припинити заняття фітнесом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йога для початківців: 6 простих вправ для кожного