Півфіналістка Модель XL зізналася, що пережила на проекті

В інтерв’ю 1plus1.ua Анна Верьовкіна розповіла про кардинальні зміни в собі.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили півфінал другого сезону революційного проекту Модель XL. За крок до фіналу шоу залишила його яскрава учасниця Анна Верьовкіна. Шлях сміливої вінничанки у реаліті був непростим. Попри все «Ануся-красотуся», як сама себе називає дівчина, стала справжньою «запальничкою» проекту та часто виявляла свої сильні лідерські риси.

«Найголовніше, що я відкрила для себе на цьому проекті – це жіночність, грація, елегантність. Я завжди йшла по життю з командним духом. Навіть у шоу мені говорили, що мої лідерські риси чудові, але вони хотіли бачити такі самі модельні», – поділилася Верьовкіна.

Анна прийшла на Модель XL, аби показати, що людина здатна змінити свою долю, адже «все в наших руках».

«Проект Модель XL допоміг мені розкритися, полюбити себе. На одному з випробувань я мала сфотографуватися зі змією. Це моя фобія. Навіть в енциклопедіях, коли бачила змію, одразу перегортала сторінку. Для мене це символ смерті, якої я дуже боюся. Але я поборола себе. Для мене це величезний крок. Я собою дуже пишаюся і впевнена, щ мною пишається моя сім’я і моє місто», – поділилася дівчина.

По життю я ставлю собі таку ціль – якщо чогось хочеш, то його досягаєш.

Також Анна зізналася, кого з суддей вважає найсуворішим:

«Для мене найсуворіший, найвибагливіший суддя – Андре Тан. Але його критика інколи мені в кайф, адже тоді я починаю змінюватися. Ціную його поради. Андре сказав, що я перетворюю свої недоліки у переваги. І мені це сподобалося».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 табу в одязі для пишних жінок

Хто ж стане переможницею другого сезону Модель XL, дивіться наступного вівторка на 1+1.