Як носити наймодніший принт сезону красуням plus-size

Як носити анімалістичний принт 2018-2019 пишним жінкам
Фото: @ashleygraham

Беремо приклад з Ешлі Грем та створюємо стильні, дещо «дикі», образи.

Поділитися:

У сезоні осінь-зима 2018/19 править бал анімалістичний принт. І навіть жінки, які свого часу остерігалися речей із леопардовим, тигровим, зміїним чи зебровим забарвленням, наразі підкоряються модним віянням та додають своїм образам деякої «дикості».

Часто від такого принта відмовляються красуні plus-size, боячись перейти межу від спокусливості до вульгарності. Однак пишнотіла модель Ешлі Грем, яка сьогодні святкує день народження, сміливо віддає перевагу речам саме з принтом анімальє. Розглянемо, як влучно вона це робить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 табу в одязі для пишних жінок

СУКНІ

Обираючи сукню з анімалістичним принтом Ешлі Грем оминає яскравого макіяжу, складних зачісок та яскравих аксесуарів. Акцент має бути один – на вашій сукні, яка й так ловитиме на собі погляди. Або ж навпаки, можна обрати лаконічну сукню класичного кольору та доповнити образ цікавим анімалістичними поясом, сережками, браслетом чи невеликою сумочкою.

Фото: GettyImages 

Фото: @ashleygraham

КОМБІНЕЗОН

Річ, з якою можна створити стильний вечірній образ. Знову ж таки краще «наголосити» саме на ефектному комбінезоні, зробивши природні мейк та зачіску (пряме волосся або легкі хвилі).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети ідеального вигляду красуні plus-size: 6 порад від Тетяни Мацкевич

Фото: @ashleygraham

ПІДЖАК

Анімалістичний піджак стане цікавим елементом вашого образу, якщо його поєднати з чорними брюками або джинсами, а також топом або гольфом.  

Фото: @ashleygraham