Де та коли дивитися другий випуск програми “Мосейчук+” про незламний Львів

Мосейчук+
Програма Мосейчук+ другий випуск дивитися онлайн - 1+1

Ведуча Наталія Мосейчук відвідає Львів - місто, яке з початком повномасштабного вторгнення стало всеукраїнським гуманітарним та медичним хабом.

Поділитися:

Вже цієї пʼятниці, 16 червня, о 21:30 глядачі телеканалу “1+1 Україна” побачать другий випуск “Мосейчук+- авторського проєкту Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ новому випуску програми «Мосейчук+» покажуть, як військові проходять реабілітацію після втрати кінцівок

У другому випуску ведуча “1+1 Україна” відвідає Львів - місто, яке з початком повномасштабного вторгнення стало всеукраїнським гуманітарним та медичним хабом. Після 24 лютого воно прийняло понад 5 мільйонів людей. Наталія Мосейчук поспілкується з блогером Андрієм Шамановським, який за допомогою тік-ток займається популяризацією української мови. Вони обговорять перехід на українську мову. Також мер Львова Андрій Садовий в розмові з Наталією Мосейчук розповість, як місто готувалось до повномасштабного вторгнення, про те, чому питає поради в молоді та підтримку Заходу зараз.

Відвідає ведуча "1+1 Україна” також і найсучасніший реабілітаційний центр Unbroken, де допомагають постраждалим військовим та цивільним внаслідок війни. Одним з основних напрямків є реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Тут не тільки встановлюють протези, а і виготовляють. Пацієнти проходять реабілітацію на сучасних тренажерах, один з яких виготовлено з металу останньої партії «Азовсталі». Під час свого візиту Наталія Мосейчук поспілкується з військовими, які зараз перебувають на реабілітації. Вони розкажуть, як проходить відновлення, і про головні питання, які обговорюють між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПро одну з найважчих травм для військових і медицину в майбутньому: головний лікар лікарні імені Мечникова в “Мосейчук+” розповів про роботу медиків під час війни

Дивіться другий випуск програми “Мосейчук+”на телеканалі “1+1 Україна” вже цієї пʼятниці, 16 червня, о 21:30. Повний випуск програми також можна переглянути на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ. Не пропустіть!

Новини по темі