Горбунов і Сумська показали ексклюзивні фото зі зйомок «Найкращий» тиждень мого життя»

Горбунов і Сумська показали ексклюзивні фото зі зйомок «Найкращий» тиждень мого життя»
1plus1.ua

Популярні актори показали, що залишилося поза кадром серіалу «Найкращий» тиждень мого життя».

Поділитися:

Сьогодні о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує 8-серійна комедія «Найкращий» тиждень мого життяЯк знімали велике італійське весілля з акторами серіалу «Найкращий» тиждень мого життя» (відео)» – варіація на тему сімейного переполоху.

У серіалі одну з ролей зіграв Юрій Горбунов – улюблений ведучий і актор телеканалу 1+1 розповів про свого персонажа в мережі Instagram. Зірка 1+1 показав прихильникам своє фото в образі матроса з густими вусами.

За сюжетом серіалу, Юрій грає моряка Валерія – рідного брата суворого генерала Єлізарова (його зіграв актор Володимир ГорянськийЯк знімали інтимну сцену з Володимиром Горянським та Ольгою Сумською).

Генадій приїжджає в гості до брата напередодні весілля своєї племінниці. Чоловік активно бере участь в сімейних перипетіях і допомагає нареченому вийти з більшості незручних ситуацій, в які потрапляє хлопець.

Своєю чергою Ольга Сумська, яка зіграла тещу нареченого Ігоря, опублікувала на своїй сторінці в Facebook фото зі знімального майданчика.

Ольга Сумська: «За будь-яких обставин потрібно займати позицію зятя»На світлинах можна побачити головних героїв – Костянтина Октябрського та Катерину Вострікову, режисера Семена Горова та «моряка» Юрія Горбунова.

Чи відбудеться весілля головних героїв серіалу Ігоря і Ольги – дізнаємося незабаром на телеканалі «1+1».