1+1 покаже другий сезон серіалу Наші пані у Варшаві. Нові пригоди

Зірка 1+1 Людмила Барбір озвучила головну героїню нового сезону.

Поділитися:

30 липня о 20:15 на 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону мелодраматичного серіалу про українських заробітчанок із Галичини Наші пані у Варшаві. Нові пригоди. Перший сезон стрічки з успіхом пройшов на українському телеканалі та став одним із найпопулярніших продуктів на польському телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наші пані у Варшаві: Людмила Барбір розповіла, якою повинна бути успішна сучасна жінка

У другому сезоні стрічки головні героїні Поліна, Уляна, Оля та Світлана продовжать боротьбу за власне щастя. Поліна спробує започаткувати бізнес, а Уляна шукатиме час для уроків музики й розвитку власного таланту - гри на скрипці. Інші дівчата турбуватимуться не лише про гроші, а й про особисте життя: Оля спробує налагодити стосунки з Томеком, а Світлана точно вирішить, чи має ніжні почуття до закоханого в неї адвоката. Незважаючи на складнощі, дівчата зі сміливістю долатимуть усі перешкоди, які виникатимуть  на їхньому шляху до мрій.

Чотирьох подруг в українській версії серіалу озвучили популярні акторки та телеведучі. Голосом Поліни, яка втратила власну модельну агенцію на батьківщині, заговорить Альона Яблучна – українська акторка, відома глядачу ролями у серіалах «Центральна лікарня» та «Село на мільйон». Інтелігентну дівчину Уляну озвучила телеведуча та акторка Лілія Ребрик, а голосом Людмили Барбір, як і в першому сезоні, говоритиме романтична Оля. Як відомо, у попередньому сезоні стрічки подруги в Польщі зупинялися у знайомої українки Світлани, яка вже тривалий час проживає в Польщі та заробляє на життя кілінговими послугами. Її озвучила легенда українського кінематографу Ольга Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наші пані у Варшаві: Для своєї героїні Ольга Сумська змінила тембр голосу