Фінал Школи та Юрій Ткач на сцені Голосу країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Фінал Школи та Юрій Ткач на сцені Голосу країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня
1plus1.ua

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал із 12 до 18 лютого.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Школа, з понеділка по четвер о 21:00

Як розвиватимуться стосунки Алекса та Мері, чи зважиться Лола на аборт та чим обернеться загострення стосунків Катерини та Ніки? Дивіться фінальні серії серіалу Школа з понеділка по четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори Школи розповіли про несподіванки на фан-зустрічі з прихильниками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троянда для Ніки та 9 тис. шанувальників: Як пройшла фан-зустріч з акторами Школи (відео)

Інспектор. Міста, щовівторка о 22:00 

У четвертому випуску найрезонанснішого шоу Інспектор. Міста на вас чекає перевірка міста Миколаїв. Володимир Остапчук проведе інспекцію медицини та освіти міста, а також оцінить рівень комфорту життя місцевих жителів. Інспектор визначить, хто стане гордістю міста, а хто його ганьбою. Дивіться нові випуски улюбленої програми щовівторка о 22:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розкрив секрет своєї неймовірної форми

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У четвертому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп молодята спробують побудувати сімейне щастя. Улюблені ведучі Олена Любченко та Єгор Тополов вже готові допомогти учасникам створити сім'ю. Чи зможе суворий канадець відкрити в себе ніжні почуття та стати ідеальним нареченим, дізнайтесь у новому випуску четвертого сезону популярного реаліті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти надмірну самовпевненість заради сімейного щастя

Міняю жінку, щочетверга о 22:15

У новому тринадцятому сезоні сімейного реаліті Міняю жінку пристрасті не вщухають! Чи витримає учасник проекту Дмитро жорстку дієту та чи звабить його кохана чужого нареченого? Дивіться у четвер о 22:00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти шлюб в час кризи або нудьга у стосунках

Голос країни, щонеділі о 21:00

У минулому випуску програми зіркові тренери Голосу країни запросили до своїх команд нових вокалістів. Так, до команди Тіни Кароль потрапив співочий фінансист Андрій Рибарчук; до команди Потапа - вірменка Србуі Саргсян і талановитий Олексій Баклан; до команди Бабкіна - співак у стилі ретро Зіновій Карач та ветеран АТО Роман Набожняк. Найбільша кількість учасників у четвертому випуску шоу опинилася в команді Джамали: прихильниця Адель» Адріана Шевчук, сестри-близнята Рита та Віта Мороз, Меріем Герасименко із Мінська, тріо Girlz in jazz, дует сестер Єлизавета та Анна Соболєви, а також відома співачка .

А втім, Голосу країни ще є чим дивувати. Наступної неділі о 21.00 на його сцену вийде Юрій Ткач. Також випуск буде присвячено Дню св. Валентина, тож ви почуєте суперхіти про кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала прокоментувала участь Зіанджи у Голосі країни