Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Новорічне меню: Картопляні спіральки

Смачна і проста у приготуванні страва на Новий рік.

Рецепт картопляних спіральок сподобається господаркам, які шукають цікаві страви до новорічного столу без особливих витрат. Приготування страви потребуватиме мінімум часу та зусиль. Рецептом картопляних спіральок на Новий рік поділився кулінар Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін. Читайте, як приготувати спіральки з картоплі, та дивіться відео.

Картопляні спіральки: новорічний покроковий рецепт

  • Картопля — 1 кг
  • Яйця — 2 шт.
  • Сир — 100 г
  • Молоко — 50 мл
  • Оливкова олія — 300 мл
  • Картопляний крохмаль — 2 ст. л.
  • Спеції за смаком.

Рецепт приготування картопляних спіральок:

  1. Для тіста картоплю відварити і потовкти.

  2. Додати збиті вінчиком яйця і картопляний крохмаль. Посолити і поперчити за смаком.

  3. Натерти сир і додати до картопляної суміші. Влити молоко і добре все перемішати.

  4. Відрізати кінчик поліетиленового пакету таким чином, щоб утворився мішок на кшталт кондитерського, і помістити в нього картопляне тісто.

  5. На пательню налити оливкову олію. Викладати тісто спіральками. Коли картопляна суміш набуде золотавої скоринки, перекласти на серветку, щоб прибрати зайву олію. Подавати з домашнім кетчупом або майонезом.

Хрумкі та соковиті картопляні спіральки готові! Спробуйте цей новорічний рецепт, і він точно вразить і рідних, і гостей.

2018-12-28
Новини
Новини