Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Оригінальні рецепти на Новий рік: Десерт крем-брюле

крем-брюле
Із цим десертом ваш новорічний стіл буде особливим.

Хочете увиразнити ? Тоді пропонуємо приготувати смачний десерт із карамельною скоринкою — крем-брюле. Деталями рецепту поділився ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін. Повірте, це крем-брюле заслуговує на те, щоб увійти до вашого новорічного меню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний рецепт лимонного пирога для затишного настрою

Рецепт крем-брюле від Руслана Сенічкіна

Інгредієнти: 

Вершки — 1 л

Ваніль — 1 ч. л.

Сіль — 1 ч. л.

Цукор — 200 г

Жовтки — 8-х яєць

Пісочне тісто — 400 г

Як приготувати крем-брюле

1. Вилити вершки у рондель. Нагріти. Додати насіння ванілі та цукор. Час від часу перемішувати. 

2. В окремій посудині збити блендером цукор, жовтки та дрібку солі. 

3. Перемішати суміш. 

4. На дно форми для випікання викласти пісочне тісто. Вилити рідку суміш. 

5. Залишити десерт у духовці на 30 хвилин за температури 170 градусів.

6. Готовий десерт посипати цукром і нагріти, аби утворилась карамель. 

7. Подавайте десерт охолодженим. 

Тонкощі приготування крем-брюле дізнавайтеся у відео!

2018-12-20