Оригінальні рецепти на Новий рік: Десерт крем-брюле
Із цим десертом ваш новорічний стіл буде особливим.
Хочете увиразнити новорічний стілarticleContent? Тоді пропонуємо приготувати смачний десерт із карамельною скоринкою — крем-брюле. Деталями рецепту поділився ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін. Повірте, це крем-брюле заслуговує на те, щоб увійти до вашого новорічного меню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний рецепт лимонного пирога для затишного настрою
Рецепт крем-брюле від Руслана Сенічкіна
Інгредієнти:
Вершки — 1 л
Ваніль — 1 ч. л.
Сіль — 1 ч. л.
Цукор — 200 г
Жовтки — 8-х яєць
Пісочне тісто — 400 г
Як приготувати крем-брюле
1. Вилити вершки у рондель. Нагріти. Додати насіння ванілі та цукор. Час від часу перемішувати.
2. В окремій посудині збити блендером цукор, жовтки та дрібку солі.
3. Перемішати суміш.
4. На дно форми для випікання викласти пісочне тісто. Вилити рідку суміш.
5. Залишити десерт у духовці на 30 хвилин за температури 170 градусів.
6. Готовий десерт посипати цукром і нагріти, аби утворилась карамель.
7. Подавайте десерт охолодженим.
Тонкощі приготування крем-брюле дізнавайтеся у відео!