Як задобрити Жовтого Собаку: Прикмети на Новий рік

Езотерик Симона Бородіна розповіла, які прикмети допоможуть принести щастя у ваш дім

Поділитися:

Собака - тварина невибаглива, любить просту та ситну їжу. Ми підготували для вас список прикмет, що допоможуть принести у вашу домівку щастя та добробут у Новому році. Як варто діяти, аби задобрити винуватця 2018 року - розповіла езотерик Симона Бородіна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку

1. На новорічному столі обов'язково повинна бути м'ясна страва. Китайці вірять: щоб задобрити символ прийдешнього року, на столі обов’язково має бути м’ясо. Пропонуємо перевірити цю прикмету, приготувавши смачні страви за рецептами Руслана Сенічкіна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів олів'є для новорічного столу

2. Щодо десерту можете не мудрувати. Кожен може поставити на стіл солодку страву, яка йому найбільше до вподоби. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 страв, які мають бути на новорічному столі

3. Не обов'язково купувати на свято дорогі екзотичні продукти. Пам'ятайте, що собака спокійно обходиться без делікатесів. 

4. Усі страви мають гармоніювати із напоями. Езотерики наголошують, що шлях до прихильності символу Нового 2018 року лежить через простоту і гармонію у всьому - від страв на новорічному столі до людей, які за ним сидять. Святкуйте у колі сім'ї та вірних друзів. 

5. Оберігайте свій дім за допомогою гірського кришталю. Існує велика кількість кристалів, котрі можуть знаходитись у наших домівках. Вони являються накопичувачами негативної енергетики. Користуйтеся кришталевим посудом та вазами. Це естетично красиво, а також принесе радість та спокій у ваш дім. 

Кристали варто щотижня промивати у проточній воді, аби вони служили нам якнайдовше, - радить езотерик. 

6. У вашому домі повинні бути плетені амулети. Амулети, зроблені своїми руками, допоможуть знайти натхнення, спокій, затишок та гармонію у всьому. 

Зробіть плетених ангелів, амулети у вигляді колеса, перев'язані червоною ниткою та із сніжинкою всередині. Це буде естетично і в той же час дієво, адже такий амулет допоможе втримати у домівці тепло та затишок. 

7. Поріг у домі - своєрідне чистилище. Саме через поріг у домі ми виходимо у відкритий світ, і ми повинні нести із собою добро та позитив. Коли ми повертаємось додому, ми ризикуємо принести із собою частинку негативної енергії, котра може з'явитися протягом дня. Перейшовши поріг, ми повинні її позбутися. 

У цьому вам допоможе гіркий полин. Він продається у всіх аптеках. Візьміть святу воду, поставте її на вогонь. Киньте у неї 3 ст. л. гіркого полину, 1 ч. л. солі та доведіть до кипіння. Окропіть поріг із внутрішньої сторони зліва направо. Таким чином, переступаючи через нього, ми будемо очищатися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що доречно принести до новорічного столу для друзів та близьких