28-річна племінниця принцеси Діани показала свого 60-річного бойфренда

Племінниця принцеси Діани зустрічається з бізнесменом, дорослішим за її батька: ФОТОФАКТ
GettyImages

Серцю не накажеш…

Поділитися:

Днями Кітті Спенсер, племінницю легендарної принцеси Діани, папарацці сфотографували в Нью-Йорку. Про це повідомляє The Daily Mail. 28-річна білявка вперше за тривалий час з’явилася перед камерами у компанії чоловіка.

Як виявилося, її супутник —  60-річний знаменитий британський бізнесмен Марк Льюїс. Вперше чутки про їхні стосунки підірвали мережу влітку минулого року, а тепер у користувачів не залишилося жодних сумнівів.

Кітті Спенсер та Марка помітили на виході з готелю The Mark Hotel на Мангеттені. Першим вийшов чоловік та спіймав таксі. Відразу після цього з приміщення готелю вийшла Кітті. 

@_althorp

Цікаво, що останні кілька років світові ЗМІ присвячують Кітті багато уваги. Британці її люблять і вважають схожою на принцесу Діану. Проте дитинство і юність Спенсер були зовсім не публічними: батьки дівчини оберігали її від надмірної уваги. Лише у 2007 році Кітті вдалося сфотографувати. Тоді ж преса нагородила білявку титулом «найбажанішої нареченої Британії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Племінниця принцеси Діани зачарувала ніжною фотосесією для глянцю

Попри те, що зараз племінниця леді Ді веде активне світське життя, часто бере участь у фотосесіях для глянцевих журналів та виходить на подіум як модель, про романтичні стосунки дівчина не говорить ніколи. Кітті Спенсер ще жодного разу не розповідала про особисте життя, і продовжує ігнорувати запитання журналістів щодо її роману з 60-річним бізнесменом.        

Зазначимо, що обранець дівчини Марк Льюїс на 6 років старший за її батька. Більше подробиць дізнаєтеся з сюжету:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Племінниця принцеси Діани приміряла розкішні сукні у новій фотосесії

Новини по темі