3 астрологічні додатки, які можна встановити на телефон

3 астрологічні додатки, які можна встановити на телефон | Корисні поради | 1+1
Фото: Freepick

Найточніші передбачення в один клік.

Поділитися:

Люди поділяються на два типи – одні вірять в астрологію, інші – ні (однак інколи крадькома переглядають свій гороскоп). Та попри суб’єктивний погляд на цю малодосліджену сферу, кожен воліє отримувати лише достовірну інформацію. Так, редакція 1plus1.ua провела власне розслідування у царині «онлайн-віщування» та готова поділитися результатами.

Фото: Freepick

Тож твоїй увазі – три найкращі астрологічні додатки, які можна встановити на телефон.

#1 «Фази місяця»

Споконвіку від фази природного супутника Землі залежали обряди, ритуали та навіть планування сільськогосподарських робіт. Річ у тім, що люди почали помічати зв'язок між моментом виконання якогось завдання та його успішністю. І часто хороший результат збігався із конкретним положенням Місяця на небосхилі.

Так, цей зручний додаток допоможе простежити поточну фазу місяця та сповістить про настання вдалого моменту для зустрічі з перукарем, висадження улюблених квітів чи знайомства з новим хобі (перелік можна продовжувати безкінечно). А зрозумілий інтерфейс лише полегшить твою роботу з додатком.

#2 «Гороскоп на всі знаки зодіаку»

Певно, кожен бодай раз раптово усвідомлював, що почутий вранці гороскоп магічним чином справдився. Звісно, це може бути банальний збіг. Але що, як деякі передбачення таки мають рацію?

Атмосферний додаток «Гороскоп на всі знаки зодіаку» – чудова нагода перевірити всі свої припущення. Тут ти знайдеш не лише прогноз свого майбутнього, а й різноманітну інформацію про сумісність у найважливіших сферах життя – від кохання до кар’єри.

#3 «Вся нумерологія»

Нумерологія – стародавня практика дослідження чисел, та їхнього впливу на життя людей. Виявляється, навіть твоє ім’я приховує в собі особливий код, який транслює власне таємниче послання.

Так, яскравий додаток допоможе проаналізувати всі числа, що супроводжують твоє життя. Ба більше, індивідуальні підрахунки розкажуть про сумісність із партнером, визначать твої біоритми, а підказки додатка навчить правильно використовувати здобуті знання.

Більше корисних добірок знайдеш тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі