3 знаки зодіаку, які будуть найуспішнішими в травні 2023

Які знаки зодіаку будуть найуспішнішими в травні 2023 — 1+1
Freepik

Цим знакам зодіаку пророкують успіх в кар'єрі, фінансах та коханні.

Поділитися:

Гороскоп на травень 2023 від астрологині Анжели Перл прогнозує успішний місяць декільком знакам зодіаку. Кого чекає успіх в кар'єрі, коханні та фінансах?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яким пророкують вагітність в травні 2023

Діва 

Гороскоп на травень 2023 прогнозує Дівам розвиток в сферах кохання, роботи та навчання. З 8 травня Венера, планета краси та грошей, входить до 11 будинку майбутнього, планів, друзів. Вас очікують приємні новини, від яких залежатиме ваш успіх. З 17 травня Юпітер, планета щастя, достатку, фінансів, змінює знак і входить також до 9-го будинку і пробуде там цілий рік, а отже проблем з грошима в найближчому майбутньому не буде.

Терези

Терези в травні можуть розраховувати на збільшення доходів або підвищення на посаді, адже 8 травня Венера увійде до 10-го будинку гороскопу. Після завершення ретроградного Меркурія, 15 травня проясниться фінансова ситуація. Високай ймовірність отримання спадку або премії. А вже з 17 травня Юпітер входить до 8 будинку, що призведе до розширення фінансових можливостей, виростуть інвестиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає фінансовий успіх в травні 2023

Козеріг 

Для Козерогів травень місяць стане успішний в сфері стосунків. 8 травня Венера, планета краси та грошей входить до 7-го будинку відносин і партнерства. Очікуйте на романтичні побачення та нові знайомства, можлива пропозиція або навіть шлюб. 15 травня Меркурій розвернеться у прямий рух у вашому 5 будинку гороскопу — дім, кохання, діти. Ви можете завагітніти або якісно провести час з родиною. А вже після 17 травня можливі нові фінансові надходження.

Дізнайтеся найпоширеніші міфи у фен-шуй:

Новини по темі