3 знаки зодіаку, яких чекають зміни у сімейному житті в липні

Три знаки зодіаку чекають зміни у сімейному житті в липні 2023 — прогноз астролога
Freepik

У кого зміниться сімейне життя в липні 2023?

Поділитися:

У липні 2023 року, за прогнозами астрологині Анжели Перл, у трьох знаків зодіаку кардинально зміниться сімейне життя. Хто це буде?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на липень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: чиє життя кардинально зміниться у середині літа

Овен

17 липня Молодик пройде у вашому 4 будинку сім'ї та нерухомості. Можливо, ви зміните місце проживання, купите квартиру або ж у вас з'являться нові члени сім'ї. Можливі зміни в сімейному житті.

Повний гороскоп на липень для Овна від Анжели Перл читайте за посиланням.

Терези

Повня в 4 будинку гороскопа в липні покаже результати думок та дій, пов'язаних із сім'єю. Постануть питання про місце проживання та нерухомість. Принесе результати минулих дій та розкриття в сімейних питаннях, місці проживання та нерухомості.

Повний гороскоп на липень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Козерог

18 липня кармічні вузли змінюють знак і входять на 1,5 року, до січня 2025 року у ваші 4 будинок та 10 будинок відповідно. У центрі уваги – нерухомість, місце проживання вашої родини, переїзд, покупка квартири чи будинку. Може змінитися склад сім'ї: народитися діти, чи хтось із дітей з'їхати. Другим кармічним вузлом програються питання роботи, статусу. Можлива зміна роботи.

Повний гороскоп на липень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі