49-річна Дженніфер Лопес розповіла, в чому секрет її краси й молодості

Співачка готується запустити власну лінію косметики.

Поділитися:

У свої 49 Дженніфер Лопес - не лише успішна співачка та акторка, мама двох діток, але й секс-символ для чоловіків і приклад для жінок. Секретами своєї молодості зірка поділилася в інтерв’ю популярному виданню «People»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке декольте! Дженніфер Лопес приміряла сукню, як у балерини

Саме здоровий сон зірка називає основою гарного самопочуття і сяючої шкіри. Дженніфер спить по 7-9 годин у будні та по 10-11 на вихідних. Хороший відпочинок Джей Ло поєднує зі спортом. Зірка танцює у студії, а інколи й може потягати залізо у спортзалі. 

Щоб підтримати баланс між тілом та душею Дженніфер регулярно займається йогою. Суворі дієти - не для голлівудської акторки, та все ж вона надає перевагу стравам зі свіжих сезонних овочів. Крім того, співачка п'є багато води. 

Дженніфер Лопес тримає у своїй косметичці лише якісні засоби в догляді за шкірою. Певно, косметика на ринку її не особливо влаштовує, і Дженніфер оголосила про запуск власної лінії. 

Я працюю над цією косметикою вже дуже давно, тому що хочу випустити справді якісний продукт. Я хочу, щоб косметика була дієвою, - зізналася Дженніфер. 

На появу косметики від Джей Ло чекають наступного року. Які саме б'юті-новинки будуть представлені - поки що залишається у таємниці. Нагадуємо, що раніше Дженніфер успішно запустила лінію декоративної косметики. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес у неймовірній рожевій сукні зачарувала світлиною з бойфрендом

Фото: gettyimages.com

Новини по темі