5 фільмів до великодніх вихідних, від яких стає тепло на душі

Найкращі фільми для великодніх вихідних
Фото: Кадр з фільму «Джулі і Джулія»

Добрі кінострічки для перегляду усією родиною!

Поділитися:

У світлий день Великодня хочеться переглядати лише добрі фільми, що подарують спокій та відчуття сімейного затишку. До вашої уваги саме така добірка, адже ці кінострічки дозволять провести затишні вихідні вдома. Ставте до столу духмяні смаколики й насолоджуйтеся переглядом усією родиною!

Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом, 2009

Секретар Джулі Пауел має хобі - кулінарити. Надихнувшись книгою легендарної Джулії Чайлд, Джулі намагається приготувати 524 страви за її рецептами. Усі свої перемоги й поразки в кулінарній справі дівчина описує у власному блозі. 

Фото: Кадр з фільму «Джулі і Джулія»

Шоколад, 2000

Молода жінка Вів’єн відкриває незвичайний шоколадний магазин у маленькому французькому містечку. Її смаколики настільки неймовірні, що, спробувавши їх один раз, вже неможливо відмовитись. У Вів’єн є особливий талант - вгадувати бажання людей. Однак коли у місто приїде Ру, вона нарешті зможе зрозуміти свої справжні бажання.

Фото: Кадр з фільму «Шоколад»

Кролик Петрик, 2018

Заклятий ворог кроликів містер МакҐрегор вперто не хоче ділитися врожаєм з лісовими мешканцями і мріє про пироги з кролятиною. Пухнасті вирішують дати відсіч злому фермерові і планують розпочати безжальну війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних кінопрем’єр квітня, які ви не повинні пропустити

Фото: Кадр з фільму «Кролик Петрик»

Хористи, 2004

Події у кінострічці розвиваються у 1949 році у Франції. Учитель музики Клемент Матьє вже довго не може знайти цікаву вакансію і потрапляє на роботу в інтернат із проблемними підлітками. Учитель навіть не здогадується, що згодом вони стануть для нього, як рідні. 

Фото: Кадр з фільму «Хористи»

Як вийти заміж за три дні, 2010

В англомовних країна є оригінальна традиція. 29 лютого жінка може зробити пропозицію руки та серця чоловікові, і він не має права від неї відмовитися. Елегантна леді Анна вирушає в Дублін саме із цією метою, але на її шляху з’являється доленосна перешкода.  

Фото: Кадр з фільму «Як вийти заміж за три дні»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 затишних фільмів для дощового вечора

Новини по темі