5 головних кінопрем’єр квітня, які ви не повинні пропустити

Головні кінопрем'єри квітня
Фото: Кадр з фільму "Код "Червоний"

Фільми французької весни, завершення місії месників і неймовірна драма з елементами триллеру.

Поділитися:

Другий місяць весни безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр квітня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

4 квітня у столичному кінотеатрі «Київ» відбудуться допрем’єрні покази фільмів французької весни. Ми вирішили розповісти детальніше про деякі з них:

З БОЖОЇ ВОЛІ

Олександр - звичайний сім’янин, що проживає з дружиною та дітьми у Ліоні. Одного дня він зустрів священика, який у дитинстві згвалтував його. Священик все ще працює у церкві разом з підлітками. Аби помститися йому, Олександр вирішує знайти інших жертв священнослужителя. 

ПОЛУНИЧКА 

Події фільму розгортаються у 1895 році в Парижі. Молода дівчина Марі де Хередіа вийшла заміж за поета Генрі де Рейнера, аби виплатити борги бідного тата. Але насправді її серце належить іншому - поету П’єру Луісу. Окрім написання віршів, хлопець багато подорожує і створює фотосесії еротичного характеру. Разом із Марі П’єр вирішує зробити еротичну зйомку мистецтвом. 

На вас також чекають прем’єри кінострічок Голлівуду

ПУСТОПЛЯС, 4 квітня 

Чоловік на прізвисько Місячний Пес живе виключно у своє задоволення. Він не відмовляє собі у тусовках та алкоголі і вважає, що сп’яніння допомагає йому писати книгу власних поезій. На нього чекає чимало пригод, за які звичайній людині було б соромно, але тільки не Місячному Псу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найочікуваніших серіалів 2019 року

КОД «ЧЕРВОНИЙ», 18 квітня 

Це біографічна історія Джоан Стенлі (справжнє ім’я - Меліта Норвуд) - однієї із найвідоміших радянських розвідниць, завербованої КДБ у Великобританії в 1937 році і розкритою тільки в 1992-му. Роль молодої і зрілої Джоан виконали відомі американські акторки Софі Куксон і Джуді Денч. 

МЕСНИКИ: ЗАВЕРШЕННЯ, 25 квітня

Месники і вартові Галактики востаннє воюватимуть з Таносом - їхнім могутнім ворогом, що має всемогучу Рукавицю Безкінечності. Результат битви із божевільним титаном визначить подальшу долю не тільки планети Земля, а й усього Всесвіту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 кінострічок про сильних жінок

Новини по темі