Історія про мужність та боротьбу за право жити на своїй землі: де дивитися фільм Хазяїн 2. На своїй землі

Хазяїн 2. На своїй землі
Хазяїн 2 на своїй землі: дивитись онлайн українській фільм
Кадр з фільму

Вийшов фільм Хазяїн 2. На своїй землі з Богданом Бенюком у головній ролі. Розповідаємо, де подивитися стрічку онлайн.

Поділитися:

Нещодавно на 1+1 Україна відбулася прем'єра українського фільму Хазяїн 2. На своїй землі. Глядачі знову побачили Богдана Бенюка в образі харизматичного і вольового Терентія Пузиря. Цього разу герой зіштовхнувся з найважчим випробуванням у своєму житті — повномаштабне вторгнення.

За сюжетом, на тлі загрози повномасштабного вторгнення російських військ в Україну бізнесмен Терентій Пузир відмовляється покидати рідне село і опиняється під окупацією. Коли росіяни перетворюють його агрофірму на свою військову базу, а терор щодо його односельців набирає шалених обертів, він постає перед складним вибором – пристосовуватися в надії на власне виживання чи діяти заради порятунку всієї громади. Ексклюзивно для сайту 1plus1 Богдан Бенюк прокоментував історію свого персонажа так:

«У першій частині глави мій персонаж — це людина бізнесу, яких не дуже люблять всі люди. Він думає в першу чергу про бізнес і зовсім не думає про себе та людей, які з ним працюють. Бажання наживи була його головна мрія в перших чотирьох серіях, але настало 24 лютого 2024 року, яке змінило все. І настільки змінилась позиція в цього чоловіка, який потрапив в ситуацію, де треба було докорінно перейти цей рубікон та зробити те, що він не робив до цього часу. Коли це розуміння прийшло, то він рятує своїх односельців і мало того, ще допомагає Збройним Силам України».

Фільм Хазяїн 2. На своїй землі — це історія про мужність, силу духу та незламність українців, про боротьбу за свободу і право жити на своїй землі.

Головні ролі у стрічці виконали Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська. Також до продовження історії про Терентія Пузиря долучилися молоді українські ктори Валентина Сергеєва, Катерина Алексєєва та Ілля Пономаренко.

Подивитися фільм Хазяїн 2. На своїй землі вже можна на офіційному ютуб-каналі 1+1 Україна.

Нагадаємо, 10 жовтня відбувся допрем'єрний показ телевізійного фільму Хазяїн 2. На своїй землі. Одними з перших побачили премʼєру та поділилися враженнями українська акторка Олеся Жураківська, Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко з дружиною Катериною, ведучий 1+1 Україна Костянтин Грубич з сімʼєю та ведуча 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Змусило згадати свій досвід перших післяокупаційних місяців на Київщині»: Костянтин Грубич поділився враженнями про фільм Хазяїн 2. На своїй землі

Новини по темі