7 кінострічок про сильних жінок

Фільми про сильних жінок
Фото: Кадр з фільму "Кравчиня. Помста від кутюр"

Ці героїні можуть усе!

Поділитися:

Вашій увазі — добірка захопливих кінострічок про справжню жіночу силу. Головні героїні цих фільмів безсумнівно вразять вас своєю мудрістю, жагою до життя й великим серцем. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють новий фільм Квентіна Тарантіно, який полюблять жінки

КРАВЧИНЯ. ПОМСТА ВІД КУТЮР, 2015

Героїня акторки Кейт Уінслет Міртл Даннаж — гламурна красуня, яка повертається до рідного містечка через звинувачення у вбивстві. Спершу місцеві жителі не приймають Міртл, але згодом починають проникатися симпатією до неї. Жінка завойовує увагу оточуючих, дякуючи своєму шарму й вмінню шити неймовірні вбрання. 

Фото: Кадр з фільму "Кравчиня. Помста від кутюр"

ВІК АДАЛІН, 2015

Адалін живе вже більше ста років, але не старіє. Незважаючи на таке довге життя, вона так і не змогла знайти свого єдиного чоловіка. Одного разу вона все ж зустріне його, проте боятиметься зізнатися про свій секрет вічної молодості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які можна переглянути з дітьми на канікулах

Фото: Кадр з фільму "Вік Адалін"

ВСЕ ЩЕ ЕЛІС, 2014

В Еліс Хауленд є усе — коханий чоловік, троє дітей й улюблена робота професора лінгвістики. Однак одного дня жінка починає забувати слова і дізнається, що серйозно хвора. 

Фото: Кадр з фільму "Все ще Еліс"

НЕВИДИМА СТОРОНА, 2009

Щаслива сім’я бере відповідальність за безпритульного чорношкірого хлопчика з надмірною вагою. Сімейство допомагає йому стати зіркою спорту і вступити до університету. 

Фото: Кадр з фільму "Невидима сторона"

ПІДМІНА, 2008

Лос-Анджелес. 20-ті роки минулого століття. Крістін Коллінс звертається у поліцію з заявою про зникнення її сина. Скоро хлопчика повертають матері, однак вона розуміє, що це не її дитина. Замість допомоги нещасна отримує прописку в клініці для психічнохворих. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів для затишних осінніх вихідних

Фото: Кадр з фільму "Підміна"

ЖИТТЯ В РОЖЕВОМУ КОЛЬОРІ, 2007

Життя Едіт Піаф нагадує постійну гру на виживання. Цій жінці доводилось боротися за своє право на життя, музику й кохання. Зі злиднів у Парижі їй вдалося піднятися на найбільші сцени Нью-Йорку і завоювати прихильність глядачів у всьому світі. 

Фото: Кадр з фільму "Життя в рожевому кольорі"

ДИЯВОЛ НОСИТЬ PRADA, 2006 

Меріл Стріп втілилась у роль сильної й амбітної жінки-боса Міранди Прістлі, що наймає на роботу мрійницю Андреа. Дівчина хоче стати журналісткою і готова виконувати всі забаганки суворої керівниці одного з найвпливовіших модних журналів Нью-Йорку. Проте зовсім скоро Андреа зрозуміє, що починає забувати про своє особисте життя.

Фото: Кадр з фільму "Диявол носить Prada"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих фільмів з Меріл Стріп

Новини по темі