5 головних кінопрем’єр серпня, які не можна пропустити

Прем'єри фільмів в Україні: Топ-5 новинок серпня
Фото: Кадр з фільму «Одного разу в Голлівуді»

Довгоочікувана драма про кохання у Берліні, красунчики Пітт та Ді Капріо у комедії Тарантіно і не тільки!

Поділитися:

Літо не поспішає тішити нас спекотними днями. Тож замість того, щоб провести вихідні на пляжі, можна відвідати кінотеатр. А там на тебе чекають цікаві кінопрем’єри, які безсумнівно зроблять вечір незабутнім. Глядачі усього світу завмерли в очікуванні їхнього виходу у прокат!

Сьогодні в новій добірці ми розкажемо більше про ТОП-5 головних кінопрем'єр серпня, які захоплюють увагу з перших хвилин. Приємного перегляду!

«Берлін, я люблю тебе»

Вихід — 8 серпня

У фільмі йдеться про 10 історій кохання у різних його проявах, які розгортаються у Берліні. Кожен із героїв прагне особистого щастя, живучи у шаленому темпі великого міста. Головні ролі у стрічці виконали всесвітньо відомі актори Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Джим Стерджесс та Міккі Рурк.

«Смерть та життя Джона Ф. Донована»

Вихід — 8 серпня

Минуло десять років, відтоді як помер телезірка, улюбленець підлітків Джон Донован. Молодий актор із Британії вирішує оприлюднити листування із Джоном, яке він вів із ним, будучи 11-річним хлопцем. Тоді на дружбу між дитиною й телезіркою суспільство відреагувало неймовірно негативно. Роль Донована виконав зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Гарінґтон.

«Королеви криміналу»

Вихід — 8 серпня

Події стрічки розгортаються у 70-х роках минулого століття в Нью-Йорку. ФБР заарештовує лідерів ірландської мафії, які діяли у місті. Поки чоловіки сидять у в’язниці, продовжують справи їхні жінки (Мелісса МакКарті, Тіффані Хеддіш, Елізабет Мосс). В результаті, їм вдається вести бізнес навіть краще. 

«Одного разу в Голлівуді»

Вихід — 15 серпня

Сюжет нової комедії розгортається у 1969 році, коли на вулицях постійно відбувалися вбивства. Вони були пов'язані з Чарльзом Менсоном — місцевим маніяком. Головні герої — екс-актор Рік Далтон (Леонардо Ді Капріо) та його каскадер Кліфф Бут (Бред Пітт), які живуть поруч із актрисою Шерон Тейт (Марго Роббі). У віці 26 років Шерон, будучи на восьмому місяці вагітності, була вбита бандою Менсона. 

«Вайнштейн»

Вихід — 22 серпня

Це історія злету і падіння відомого американського кінопродюсера Гарві Вайнштейна. У документальній стрічці описано, як кінотитану вдавалося розширювати свій вплив протягом десятиліть. Його екс-колеги, друзі та журналісти розповідають, як суспільство сприймало Вайнштейна, а також про його відчайдушні спроби зберегти владу під загрозою серйозного скандалу. 

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. 5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

Новини по темі