5 головних кінопрем'єр січня, які ви не повинні пропустити

Головні кінопрем'єри січня
Фото: Кадр з фільму "Фаворитка"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Новий рік безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр січня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про дружбу, які має переглянути кожна дитина

ПОВЕРНУТИ БЕНА, 17 січня

Напередодні Різдва Бен тікає з реабілітаційного центру і повертається додому. Мама спершу приймає сина, проте згодом розуміє, що хлопець не змінився. У неї є 24 години, аби врятувати сина, та наскільки далеко готова зайти відчайдушна жінка заради своєї дитини?

СКЛО, 17 січня

Надзвичайно розумний терорист на інвалідному візку Елайджа Прайс, більш відомий за псевдонімом Містер Скло, об'єднує зусилля з маніяком Кевіном Крамбом. Вони готові позмагатися із давніми ворогами - дівчинці Кейсі, якій вдалося втекти з рук Крампа і супергерою Девіду Данну.

ЗЕЛЕНА КНИГА, 24 січня

Фільм розповідає реальну історію Тоні Липа - неосвіченого чоловіка італо-американського походження. Тоні стає водієм одного з найталановитіших джазових піаністів світу Дона Ширлі під час його туру. Якою буде їхня поїздка?

СПИСОК ШИНДЛЕРА, 24 січня 

У центрі сюжету - реальна історія Оскара Шиндлера - члена нацистської партії, який врятував життя більш, ніж 1100 євреїв. Ви маєте змогу побачити визнаний шедевр кінематографії. Стрічка одержала чимало нагород, серед яких сім "Оскарів".

ФАВОРИТКА, 31 січня 

Події фільму розгортаються у 18 столітті за правління королеви Анни. У королеви чудові відносини з її радницею, герцогинею Мальборо Сарою Черчілль. Однак ситуація змінюється, коли в палац потрапляє молодша кузина герцогині Ебігейл Мешем. Жінки починають змагатися за увагу Її Величності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 казкових фільмів, щоб продовжити атмосферу свята

Новини по темі