5 найкращих мелодрам 2018 року

Найкращі мелодрами 2018 року
Кадр з фільму "Ескобар"

Пориньте у світ романтичних історій.

Поділитися:

Для ідеального осіннього вихідного достатньо чашки ароматного чаю, теплого пледа й фільму про неймовірне кохання. До вашої уваги 5 найромантичніших мелодрам 2018-го, які хочеться переглядати знову й знову. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

МАМА МІА! 2

Захоплююча й романтична історія на грецькому півострові продовжується! На вас чекає ще більше гумору, мальовничих пейзажів та мелодійних пісень. Софі влаштовує грандіозне відкриття готелю, про яке завжди мріяла її мама Донна. Дівчина також дізнається, що вагітна і поки що не хоче розголошувати цю інтимну новину. На святкування також завітає бабуся Софі, роль якої виконала легендарна співачка Шер. 

КЛУБ «50 ВІДТІНКІВ СІРОГО»

Четверо витончених жінок поважного віку дізнаються про еротичний роман «50 відтінків сірого». Після прочитання життя каліфорнійських інтелектуалок повністю зміниться.

У ПОЛОНІ СТИХІЇ

Ця молода пара познайомилась на Таїті, і їх вмить огорнули сильні почуття. Згодом вони вирушають у романтичну мандрівку на розкішній яхті. Однак в океані на них чекає один із найбільших ураганів в історії, і тепер їх життя під загрозою.

ЕСКОБАР

Сюжет кінострічки з одною із найкрасивіших зіркових пар Голлівуду Пенелопою Круз та Хав’єр Бардемом, розповість історію кохання журналістки і відомого наркобарона Пабло Ескобара.

РОДЕН

Кінострічка розповідає історію талановитого скульптора Огюста Родена від його зародження як митця до світового визнання. Крім того, ви дізнаєтесь більше про особисте життя Родена, що сповнене любовних інтриг та непростих стосунків із жінками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів для перегляду всією родиною
 

Новини по темі