Юрій Горбунов та Потап презентували другий трейлер фільму «Скажене весілля»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Горбунов та Потап презентували другий трейлер комедії Скажене весілля

Прем'єра стрічки «Скажене весілля» відбудеться 4 жовтня у всіх кінотеатрах країни, а телепрем’єра - на каналі 1+1.

Поділитися:

Сьогодні на ефір Сніданку з 1+1 завітав продюсер та співак Потап разом з ведучим Танців з зірками Юрієм Горбуновим. Вони розповіли деталі роботи над комедією.

Юрій Горбунов зізнався, що на знімальному майданчику панувала дружня атмосфера, тому Потап не роздумуючи погодився на нову для себе роль музичного продюсера:

«Потап 15 секунд роздумував про участь у нашому проекті. Ми з командою «Скаженого весілля» швиденько розказали йому, про що буде стрічка, і він одразу ж почав пропонувати власні ідеї. Виявилося, що перша пісня «Промінь», яку виконують популярні українські зірки, і яка зараз грає у кожному радіо, була написана раніше, і вдало доповнила наш фільм. А дует з Олегом Винником взагалі очолює тренди українського Youtube».

Потап також додав, що вже чекає на продовження фільму «Скажене весілля»:

«Сподіваюся, що продовження стрічки буде, адже коли глядачі вийдуть із кінозалів, їм буде цікаво, що ж буде далі. Тому для продовження фільму я вже написав саундтрек».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГорбунов зачитав зворушливий реп для коханої Осадчої (відео)

Юрій Горбунов розповів, які пригоди чекають на головних героїв фільму:

«Ми відтворили життєву історію, яка може статися у кожній українській сім’ї. Донька головного героя навчається закордоном і раптово повідомляє  батькам, що вона виходить заміж за француза. Така євроінтеграція в ділі. І ось вона привозить авфрофранцуза знайомитися зі своїми батьками і, як часто буває, батьки застрягли у своїх судженнях і не сприймають обранця доньки. Після чого виникає купа проблем, які головні герої намагатимуться здолати на шляху до власного щастя», - розповів Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов показав, як підріс його син

Головні ролі у стрічці виконали Назар Задніпровський (Василь Середюк, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (Галина, дружина Василя), Олександр Кобзар (Тарас, сусід Василя), Віра Кобзар (Оксана, дружина сусіда), Інна Приходько (Ольга, донька сусіда), Арам Арзуманян (Ашот, зять сусіда) та інші.

У проекті також взяли участь зірки шоу-бізнесу: Потап та MONATIK, які зіграли священика Євлампія та диякона Пилипона, скажений продюсер Юрій Горбунов у ролі тамади Назара Запухляка, Олег Винник, для якого зйомки в стрічці стали дебютом в українському кіно, Олексій Супрун (Петро Бампер), Анастасія Оруджова (Соломія Штольц) та дует «Загорецька Людмила Степанівна» —  Віктор Розовий та Святослав Антипов.

Після широкого прокату телевізійна прем’єра комедії «Скажене весілля» відбудеться в ефірі телеканалу 1+1.

Новини по темі