5 ідей для новорічного манікюру

Наймодніший новорічний маніюр 2019
@g.bar.kiev

Надихайтеся нейл-трендами для створення новорічного образу!

Поділитися:

До Нового року залишилися лічені дні, тож саме час подумати про святковий манікюр. Ми відібрали для вас ТОП-5 нейл-трендів, які прикрасять ваші нігтики у новорічну ніч. Надихайтесь ідеями і поспішіть зробити свій особливий манікюр!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б'юті-антитренди зими 2019

ГЛІТТЕР 

Лак кольору металік створює справжній модний шик! Дрібний шиммер на нігтях матиме особливо яскравий та розкішний вигляд у новорічну ніч.

@g.bar.kiev

pinterest.com

Крім того, пропонуємо ідею блискучих малюнків або малюнків на блискучих поверхнях. Якщо ви не готові відмовитись від новорічного декору нігтів, але хочете залишатися у тренді - цей варіант саме для вас! 

pinterest.com

@g.bar.kiev

ОМБРЕ

Актуальним взимку 2019 залишається й манікюр омбре. Тут можна по-різному гратися з відтінками - нюд + сріблястий шиммер, ніжно-рожевий + червоний, бузковий + фіолетовий. Підбирайте колір відповідно до вашого новорічного вбрання й залишайтеся стильними!

@g.bar.kiev

ФОЛЬГА

Нейл-мода у новому сезоні диктує нам нові правила, і насамперед вони стосуються надмірної кількості каміння та блискіток на нігтях. Якщо ви обожнюєте блискітки, зробіть декор якомога мінімалістичним та обирайте за основу нюдовий відтінок лаку. Крім того, блискітки можна замінити стильною фольгою. Якщо ж ви полюбляли блискучі лаки, нині надавайте перевагу відтінкам металік.

@g.bar.kiev

@tanyaprentkovych

@alina_frendiy

PAINTPOINT 

Горох став одним з головних принтів зими 2019, тому Paintpoint на нігтях актуальний, як ніколи. Такий життєрадісний nail-принт додасть вашому новорічному образу свіжості та легкості. Тим більше, якщо ви оформите його у стилі снігу, що падає. 

pinterest.com

ІДЕАЛЬНИЙ ЧЕРВОНИЙ 

Класичний червоний відтінок не здає своїх позицій і залишається актуальним взимку 2019-го. Такий яскравий та водночас елегантний манікюр ідеально підійде для святкової ночі. Варто зауважити - особливо вишуканий вигляд червоний лак матиме на формі нігтів «мигдаль» або «балерина».

@tanyaprentkovych

@alina_frendiy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 б'юті-порад, про які варто пам'ятати взимку

Новини по темі