5 ідей манікюру, який личить усім

Базовий манікюр, який пасує усім
@anastasiiia.kos

Базовий манікюр на всі випадки життя!

Поділитися:

У моді - мінімалізм та максимальна природність, і це стосується й манікюру. Сьогодні ми поговоримо про базові відтінки лаків, що будуть актуальними завжди. Вони вважаються своєрідною класикою у нейл-індустрії і пасують усім без винятку. Надихайся стильними ідеями!
 
Рожевий 

Блідо-рожевий відтінок лаку має гармонійний вигляд як на коротких, так і довгих гострих нігтях. Такий манікюр - дуже ніжний та романтичний, тому можете прикрасити руки масивними прикрасами, від яких нині в захваті кожна модниця. 

@fashionablykay

Червоний 

Погодьтеся, коли усі нейл-тренди вже встигла спробувати, повертаєшся до класичного червоного. Він яскравий і самодостатній, але разом із тим пасує до будь-якого луку. Сміливо обирайте як глянцеву, так і матову текстуру лаку й не бійтеся експериментувати із формою нігтей. 

@katyaakosiv

Нюд

Молочний, беж, пудровий - нюдові кольори залишаються безпрограшним варіантом у манікюрі. Це універсальний відтінок, що не фокусуватиме погляди на твоїх руках, але створить ефект охайності й елегантності. 

@leamoutier

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основний тренд цього літа: Манікюр, як у Ріанни

Темні відтінки 

Ця ідея манікюру більш актуальна для холодного сезону, але інколи й влітку кортить мати зухвалий вигляд. А особливо, коли на вас чекає вечірній захід. Найбільш вдало чорний, темно-синій, колір чорниці, насичений хакі лягають на короткі нігті форми м’який квадрат. 

@alina_frendiy

Білий

Білосніжний манікюр - чудовий варіант для відпустки на березі моря. Він наче сяятиме на тлі засмаглої шкіри. А тільки уявіть, які неймовірні фото із напоєм у руці ви опублікуєте у своєму Instagram!

@tanyaprentkovych

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради, як обрати безпечний манікюрний салон

Новини по темі