5 кінокомедій, які варто переглянути

5 комедій для гарного настрою
Фото: Freepik

Найсмішніші фільми для покращення настрою.

Поділитися:

Хороша комедія може стати, як мінімум, вітаміном, який допомагає протистояти осінньо-зимовій хандрі. А як максимум — рятівними ліками. Наприклад, від нудьги, поганого настрою або розбитого серця. Ми склали добірку нових і не дуже комедій на різні випадки життя. Вибирайте те, чого душа вимагає саме зараз.

Якщо хочеться романтики:

Кохання без зобов'язань, 2015

Джейк і Ленні знайомі з дитинства, хоч і не бачилися багато років. Він — невиправний бабій, який нізащо на світі не вплутається в серйозні стосунки. Вона — давно зустрічається з хлопцем, мріє про вічне кохання, але... продовжує спати з іншими чоловіками. Одного разу доля зводить Джейка і Ленні знову. Хлопець і дівчина розуміють, що вони споріднені душі, і вирішують допомогти одне одному.

Якщо хочеться пригод:

Джуманджі: Поклик джунглів, 2017

Must-see для всіх, хто не міг відірватися від «Джуманджі» з Робіном Вільямсом у 90-ті. Знову в центрі сюжету настільна гра, що змушує вірити в чудеса. Після подій першої частини минуло 20 років. Старшокласники Спенсер, Ентоні, Бетані та Марта в якості покарання повинні довести до ладу шкільний підвал. Там вони знаходять стару приставку з тією самою «Джуманджі», яка колись принесла чимало бід Пітеру і Джуді. Виявляється, гра триває...

Якщо хочеться назад у літо:

Рятувальники Малібу, 2017

Ніщо так не гріє зимовим вечором, як Зак Ефрон, який топлес розсікає хвилями Тихого океану. Новий повнометражний фільм продовжує історію одного з найпопулярніших американських серіалів. Ось тільки сучасна команда рятувальників переживає не найкращі часи через нестачу фінансування. Керівництво вирішує влаштувати конкурс і залучити до команди нові обличчя.

Метт Броуді, герой Зака Ефрона, поповнює ряди рятувальників. Але він ще має довести свій професіоналізм. Можливість показати, на що здатний, трапляється майже відразу: велика нафтова компанія задумала зруйнувати узбережжя.

Якщо долає ностальгія:

Тупий і ще тупіший 2, 2015

Новими ролями легендарний Джим Керрі тішить все рідше. Тому, якщо хочеться згадати його яскраву появу в комедії «Тупий і ще тупіший», але стрічка вивчена вздовж і поперек, можна переглянути другу частину. Її прем'єра відбулася через 20 років після виходу в світ першого фільму. У сіквелі на Гаррі та Ллойда знову чекають веселі, а часом й абсурдні пригоди. Усе, як завжди. 

Якщо чогось хочеться, а чого саме — незрозуміло:

Людина — швейцарський ніж, 2016

Деніел Редкліфф, який впродовж 10-ти років грав Гаррі Поттера, все впевненіше доводить, що він — не актор однієї ролі. У всякому разі, його появу у чорній комедії «Людина — швейцарський ніж» ви запам'ятаєте надовго.

Головний герой Хенк (Пол Дано) опиняється на самоті на безлюдному острові. Перебуваючи на межі самогубства, він знаходить привітний труп на ім'я Менні (Деніел Редкліфф). Що відбувається далі — краще дізнатися з трейлера. До речі, цей досить дивний фільм зібрав солідну кількість престижних нагород — «Краща режисура драматичного фільму» (кінофестиваль «Санденс»), «Кращий фільм» і «Кращий актор» (Каталонський фестиваль), а також 3 призи Фестивалю фантастичного кіно в Невшателі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі найкращі фільми року: Вибір глядачів

Новини по темі