5 кінопрем’єр грудня, які не можна пропустити

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Перший місяць зими безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр грудня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих зимових фільмів для затишних вихідних

ЛУСКУНЧИК І ЧОТИРИ КОРОЛІВСТВА, 6 грудня  

У новому фентезійному фільмі постане давня історія про Лускунчика, що сповнена вічної боротьби між добром і злом, любов’ю й ненавистю. Неймовірний акторський склад - Кіра Найтлі, Маккензі Фой, Морган Фріман, Гелен Міррен - перенесе нас у світ див і справжньої магії. 

АКВАМЕН, 13 грудня 

У центрі сюжету - Артур Каррі - син працівника маяка. Ще з дитинства хлопець демонстрував свою надшвидкість, уміння дихати під водою й розуміти риб. Перед смертю мама Артура Атланна розповіла хлопцю таємницю - насправді вона королева Атлантиди, і одного дня Артуру судилося стати королем морського світу.

ГРІНЧ, 20 грудня

Новий мультфільм розповідає про зеленого відлюдника Грінча. Жителі міста часто насміхалися над ним, тому Грінч має складний характер. А особливо він не любить різдвяні свята. Зимові ярмарки, ялинка, ліхтарики й подарунки - все це дратує волохатого. Цьогоріч аби помститися злим людям, Грінч вирішує вкрасти Різдво. Не пропустіть захоплюючу прем’єру мультика 20 грудня у всіх кінотеатрах країни.

БАМБЛБІ, 20 грудня

Кожен герой має свою історію. У 1987 році Бамблбі переховувався на звалищі у маленькому пляжному містечку в Каліфорнії. Трансформера знаходить місцева дівчина на ім’я Чарлі. 

Я, ТИ, ВІН, ВОНА, 27 грудня

Максим та Яна у шлюбі вже 10 років. Їх стосунки стали рутинними, і пара вже давно забула, що таке справжнє кохання. Коли обоє з них піддались спокусі, то вирішили розійтись. Суд дає їм 1 місяць «випробовувального терміну». Чи зможе подружжя виправити ситуацію? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових українських фільмів, які варто подивитися

Новини по темі