5 нових українських фільмів, які варто подивитися

Нові українські фільми
Фото: Кадр з фільму "Я, ти, він, вона"

Вітчизняні кінострічки, на які потрібно звернути увагу.

Поділитися:

Нині у прокаті чимало українських стрічок майже на всі смаки: драма, комедія, трагікомедія, фентезі, мелодрама тощо. Наразі ми хочемо звернути вашу увагу на 5 прем’єрних фільмів, які варто подивитися передусім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів для приємного дівочого вечора

КОЛИ ПАДАЮТЬ ДЕРЕВА, 13 вересня 

В основі сюжету історія кохання молодої дівчини Лариси й бандита Шрама. Лариса закінчила школу і повинна серйозно планувати своє майбутнє. Вона хоче поєднати долю з коханим, але її зв’язок із бандитом засуджує усе село. Мати й бабуся думають лише про те, що скажуть інші. Лариса та Шрам вирішують тікати, та чи зможуть вони витримати усі випробовування життя? 

ДОНБАС, 18 жовтня

Сценарій фільму заснований на документальних матеріалах. Сергій Лозниця розповідає про події, що відбувалися на сході України. У центрі уваги – люди, вимушені пристосовуватися до життя в умовах, коли розпадаються інститути влади, сімейні та професійні зв'язки, коли речі перестають називатися своїми іменами.

ДИКЕ ПОЛЕ,  8 листопада 

Український пригодницький екшн знятий за мотивами роману «Ворошиловград» Сергія Жадана. Стрічка розповідає про молодого хлопця Германа, який змушений повернутися у рідне село на Донбасі. Старший брат Германа зник, тож тепер хлопець повинен захищати сімейний бізнес - стару бензоколонку.

СЕКС І НІЧОГО ОСОБИСТОГО, 20 грудня 

Сергій вирішує зробити своїй дівчині пропозицію, проте вона відмовляє і каже хлопцю, що у сексі він повний нуль. Сергій їде у Прагу до свого друга Василя і проводить там новорічні свята. Там він знайомиться із стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з чоловіка справжнього супергероя. 

Я, ТИ, ВІН, ВОНА, 27 грудня 

Максим та Яна у шлюбі вже 10 років. Їх стосунки стали рутинними, і пара вже давно забула, що таке справжнє кохання. Коли обоє з них піддались спокусі, то вирішили розійтись. Суд дає їм 1 місяць «випробовувального терміну». Чи зможе подружжя виправити ситуацію? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих осінніх фільмів, що подарують затишок

 

Новини по темі