5 найкращих комедій 2018 року

Найкращі комедії 2018 року
Фото: Кадр з фільму "Мама міа! 2"

Нові комедійні кінострічки, що заряджають позитивом!

Поділитися:

Кажуть, чим більше людина усміхається, тим довшим та радіснішим буде її життя. Аби подарувати вам гарний настрій і позитивні емоції, ми підготували добірку із 5-ти найпопулярніших комедій 2018-го. Запасіться попкорном, сідайте зручніше та насолоджуйтесь переглядом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

ШПИГУН, ЯКИЙ МЕНЕ КИНУВ

Одрі та Морган - найкращі подруги, які живуть у Лос-Анджелесі. Дівчата опиняються в епіцентрі подій міжнародної змови через екс-бойфренда Одрі, який виявився шпигуном. Незважаючи на небезпеку, яку можуть спричинити кіллери, дівчата готові врятувати світ. 

МАМА МІА! 2

Захоплююча й романтична історія на грецькому півострові продовжується! На вас чекає ще більше гумору, мальовничих пейзажів та мелодійних пісень. Софі влаштовує грандіозне відкриття готелю, про яке завжди мріяла її мама Донна. Дівчина також дізнається, що вагітна і поки що не хоче розголошувати цю інтимну новину. На святкування також завітає бабуся Софі, роль якої виконала легендарна співачка Шер. 

ТИ КВАЧ!

П'ятеро друзів зі студентських часів захоплюються грою у квача. Аби щороку грати у гру, вони часто ризикували своїми кар'єрами й стосунками. Цьогоріч гра у квача співпала із весіллям одного з них - гравцем, який ще жодного разу не програвав. Для його друзів святкова подія стане чудовим шансом нарешті перемогти. 

ВІД СІМ’Ї НЕ ВТЕЧЕШ

Ця захоплююча комедія для перегляду з подругами розповідає про двох відомих французьких дизайнерів Валентина та Констанцію. Вони готуються підписати багатомільйонний контракт, але в найбільш непідходящий момент приїжджає шалена сім’я Валентина. Родичі розкривають усі секрети його минулого та ставлять кар’єрні плани під загрозу.

КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ 

Протягом всього життя вона мріяла схуднути. Під час одного із занять на велотренажері вона падає і вдаряється в голову. Після удару дівчина отримує неймовірну впевненість у своїй неперевершеності, однак є одна проблема - в очах інших вона аж ніяк не змінилась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фільмів, які пробуджують апетит і любов до кулінарії

Новини по темі