5 найкращих українських фільмів, які варто переглянути

5 найкращих українських фільмів, які варто переглянути
Фото: Кадр із фільму «DZIDZIO Перший раз»

Пригадуємо найяскравіші українські кінострічки.

Поділитися:

Оскільки попереду вихідні, можна не тільки гуляти містом і подорожувати, а й насолодитися часом удома. Аби твій вікенд був затишним, пропонуємо переглянути добірку із популярних кінострічок вітчизняного виробництва. Запевняємо, тут знайдуться фільми на будь-який смак — від секс-комедії до драматичної військової стрічки. 

Свінгери, 2018 

За сюжетом бізнесмену Ігорю набридла компанія його дружини Ілони. Вона гламурна світська левиця, яка любить власного чоловіка за гроші. В іншої подружньої пари — лікаря Ігоря та його дружини Ірини — не менші подружні проблеми. 

Ірина вимагає від чоловіка пристрасті, на яку в нього більше немає ні сил, ні енергії. Десять років шлюбу остаточно вбили почуття пари. Аби змінити ситуацію, Ігор та Ірина пропонують своїм партнерам наважитись на сексуальний експеримент — влаштувати свінгерський вечір. Що трапиться, коли вони обміняються партнерами?

Донбас, 2018

Стрічка відомого режисера Сергія Лозниці складається з низки епізодів. У них відображені реальні історії, які трапились на окупованих територіях сходу України. Декілька героїв у стрічці пов’язані між собою і по черзі захоплюють увагу глядачів. 

Скажене весілля, 2018

Цей фільм став мегапопулярним і підкорив увагу українських глядачів. Донька головного героя навчається закордоном і раптово повідомляє батькам, що вона виходить заміж за француза. І ось вона привозить афрофранцуза знайомитися зі своїми батьками і, як часто буває, вони застрягли у своїх судженнях і не сприймають обранця доньки. Після цього виникає купа проблем, які головні герої намагаються здолати на шляху до власного щастя.

 

DZIDZIO Перший раз, 2018

Дзідзьо не встигає на рейс в Португалію, де його чекала мама та незнайома дівчина Зоряна. А мама так хотіла з нею познайомитись! Легковажність сина розгнівала матір і вона відіслала сина жити в село, де розпочалось нове життя Дзідзьо. 

Дивись стрічку цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Кіборги, 2017 

Думаємо, ви вже встигли побачити картину на телеканалі 1+1. Фільм розповідає про боротьбу українських бійців за Донецький аеропорт у вересні 2014 року. У центрі історії — збірні образи, списані з реальних людей, які 242 дні перебували у пеклі облоги і за свою незламність дістали прізвисько «кіборги». Серед них є як українські військові, так і представники добровольчих батальйонів. Зйомки стрічки відбувалися у Київській області. 

Більше цікавих кінодобірок дивись на нашому сайті: 

1. 5 фільмів про реальні історії кохання

2. 5 фільмів, після перегляду яких ти точно вирушиш у подорож

3. 5 романтичних фільмів для теплого літнього вечора

Новини по темі