5 найкращих мультфільмів 2018 року

Найкращі мультики 2018 року
Фото: кадр з фільму Ральф Руйнівник 2

Анімаційні фільми, які вже стали улюбленими.

Поділитися:

2018 рік потішив кіноманів та любителів хороших мультиків. Минулого року вийшло чимало анімаційних фільмів, які на думку кінокритиків, вже можуть ставати у чергу за Оскаром. Пропонуємо пригадати кращі мультфільми 2018-го, які можна сміливо додавати до своєї фільмотеки і переглядати щоразу, коли хочеться підняти настрій. 

Викрадена принцеса

Український 3D-анімаційний фільм-фентезі, який розповідає про мандрівного артиста Руслана, який рятує викрадену злим чарівником Чорномором принцесу Мілу. Ця дивовижна історія трапилась у чарівному місті Києві — за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Руслан, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, доводить, що справжня любов — сильніша за магію. Перший український анімаційний фільм вже здобув неабияку популярність у світі.

Фото: кадр з фільму Викрадена принцеса

Монстри на канікулах 3

Продовження веселого пригодницького мультфільму для усієї родини про сімейку справжнісіньких монстрів з Трансильванії. Вони відправляються на зустріч новим пригодам. Цього разу – морським. За сюжетом, донька Дракули організовує літні канікули для сім'ї та друзів. Вона замовляє океанський круїз на розкішному лайнері, спеціально обладнаному для потреб відпочиваючих монстрів. На борту Дракула знайомиться з капітаном Ерікою, у яку закохується з першого погляду. Але вампір не підозрює, що жінка готує підступний план. Монстри, замість того, аби жахати глядачів, навпаки добряче їх потішать.

Фото: кадр з фільму Монстри на канікулах 3

Суперсімейка 2

Відома Супергеройська родина вирішила відпочити від вічних погонь за злочинцями. Але допитливі журналісти, які хочуть вивідати якомога більше інформації про буденне життя героїв, не дають спокою родині. Увага преси прикута до Гелен Пар, і це дуже непокоїть містера Виняткового. Чудовий сімейний мультфільм, який змусить вас і сміятися і плакати.

Фото: кадр з фільму Суперсімейка 2

Острів собак

Через епідемію у Японії майбутнього, яка виникла через стрімке зростання чисельності собак у місті Мегасіті, домашніх улюбленців почали відвозити на окремий острів, що використовується як звалище. П'ятеро псів, Шеф, Рекс, Бос, Дюк і Кінг, утворюють зграю і незабаром починають допомагати 12 річному хлопчикові Атарові, який потрапив на острів з однією єдиною метою - знайти свого улюбленого пса Спота. Цей мультик критики вже одноголосно називають претендентом на Оскар.

Фото: кадр з фільму Острів собак

Ральф Руйнівник 2

Ральф повертається. 6 років тому громила розбирався в ігрових автоматах. Тепер настала ера інтернету, і харизматичний руйнівник вирішив підкорити і його. Компанію Ральфу склала подруга Венелопа, щоб кроки у невідоме були більш упевненими. Щоправда, існує ризик, що Інтернет не виживе після того, як Ральф завітає туди. Але цікаве проведення часу глядачам гарантовано.

Фото: кадр з фільму Ральф Руйнівник 2

Новини по темі