5 фільмів для приємного дівочого вечора

Найкращі фільми про подруг
Кадр з фільму "Секс і місто"

Найкращі кінострічки для справжніх дівчат.

Поділитися:

Стильні та амбітні, чарівні та запальні – жінки можуть поєднувати у собі безліч рис характеру. Вашій увазі – добірка найкращих фільмів про жінок, які перенесуть вас у захопливий світ пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

«ВІЙНА НАРЕЧЕНИХ», 2009

Емма та Лів - найкращі подруги. Одного дня 8-річні дівчатка побачили розкішне весілля незнайомої пари в одному з найдорожчих готелів «Плаза». Вмить подруг об’єднала спільна мрія - вирости і зіграти таке ж пишне весілля у цьому готелі. Минув час, дружба Емми та Лів ставала все міцнішою, поки дівчата не почали планувати власні весілля. Агенство не знаходить різних дат, аби вони змогли влаштувати свято в омріяному готелі в теплу літню пору. І хоча кохані дівчат не проти одружитися з ними в один день, подруги не готові ділити одна з одною свою особливу подію.

 Кадр з фільму "Війна наречених"

«МАМА МІА!», 2008

Донна - мама 20-річної Софі, що збирається вийти заміж. Донна виховувала доньку самостійно. Дівчина не знає, хто її батько і, знайшовши щоденник із особистими записами мами, вирішує написати листи її екс-коханцям.

Кадр з фільму "Мама міа!"

«ДИЯВОЛ НОСИТЬ PRADA», 2006

Комедійна драма розповідає історію молодої, проте дуже амбіційної дівчини на ім’я Андреа, яка влаштовується на роботу до популярного журналу моди «Подіум». Новим босом дівчини стає головний редактор видання Міранда Прістлі – вимоглива та впливова жінка, яку зіграла легендарна акторка Меріл Стріп.

Кадр з фільму "Диявол носить Prada"

«СЕКС І МІСТО», 2004 

Четверо подруг - Керрі, Міранда, Саманта та Шарлотта - знову разом! Керрі та чоловік її мрії нарешті одружуються. Однак щастя жінки тривало недовго. В останній момент містер Біг передумав, і Керрі впала у глибоку депресію. На допомогу приходять найркащі подруги, і дівчата вирушають на відпочинок до теплих країв. 

Кадр з фільму "Секс і місто"

«ТИТАНІК», 1997

Це історія однієї з найбільших морських катастроф за все існування людства, на тлі якої спалахує кохання між двома пасажирами - Роуз та Джеком. Талановитий художник-безхатченко закохується у дівчину із заможної сім'ї, що опинилася на межі банкрутства, Роуз. Однієї ночі Джек врятував Роуз від самогубства, і між молодими людьми виникла симпатія. Згодом вона переросла у справжні глибокі почуття, та чи суджено їм бути разом?

Фото: Кадр з фільму "Титанік"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

Новини по темі