5 правил, як обрати ідеальне пальто

Як обрати пальто: поради
@acid.m

Цінні поради, як підібрати тепле й стильне пальто.

Поділитися:

Пальто - один із найнеобхідніших елементів гардеробу восени. Обираючи його, важливо звертати увагу на ряд факторів, що в подальшому впливатимуть на ваш комфорт і стиль у ньому. Сьогодні ми поговоримо про те, як обрати ідеальне пальто для себе, зважаючи на ваш тип фігури, тканину, фактуру й колір верхнього одягу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінь в місті: Що одягнути замість пальто

1. Обирайте пальто за типом фігури. Пальто, як і джинси, повинно чудово сісти по фігурі. Якщо у ви струнка або маєте фігуру «пісочний годинник», вам пасуватимуть усі моделі пальто. Що стосується володарок фігури трикутного типу - важливо робити акцент на плечах. Тобто вам варто купувати моделі із широким коміром або вставкою хутра. А жінкам з об’ємним бюстом потрібно робити акцент на талії і стегнах. У такому випадку обирайте розширені до низу фасони. 

@blaireadiebee

2. Зважайте на етикетку. Обираючи пальто, важливо дивитися на його склад. Найтеплішою тканиною безсумнівно є вовна. Таке пальто буде приємним до тіла і забезпечить захист від холоду й вітру. Крім того, воно служитиме вам декілька років. Додаткові волокна у пальто повинні складати не більше 10 %. 

@tanya.gubenko

3. Підберіть колір собі до лиця. Цього сезону мода диктує правила на глибокі та яскраві кольори: хакі, кемел, яскравий червоний, глибокий оранжевий, неонові відтінки. Головне - оберіть той відтінок, що личитиме вам найбільше. Безпрограшними варіантами будуть класичні кольори - чорний, білий, сірий, коричневий. 

@alina_frendiy

4. Надавайте перевагу моделям oversize. Так, це у тренді, проте це й надійніше! Об’ємне пальто краще зберігає тепло, ніж обталене, а також залишає місце для створення багатошарових образів. Ви зможете міксувати лук із светром великої в’язки, улюбленим жакетом та сукнею.

@greenteanosugar

@katyaakosiv

5. Ретельно обирайте розмір пальто. Готуючись до шопінгу, спеціально одягніть під низ масивний светр або кардиган і приміряйте пальто у такому образі. Воно повинно ідеально сісти по фігурі і не сковувати рухи. Довжина рукава має сягати середини розкритої долоні, а його форма повинна бути просторою та ні в якому разі не тугою.

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальто: Модні тенденції осені 2018