5 романтичних фільмів для теплого літнього вечора

Найкращі романтичні фільми для затишного вечора | Фільми | 1+1
Фото: Кадр із фільму «Опівнічне сонце»

Проведи час із коханим!

Поділитися:

Трапляються вечори, коли хочеться залишитися у ліжку і переглянути цікаву стрічку. Тим більше, коли поруч зігріває коханий чоловік. Замов улюблену страву і вмощуйся зручніше, адже на тебе чекає захоплива добірка найромантичніших фільмів. 

Опівнічне сонце, 2018

З дитинства молода дівчина Кеті Прайс змушена проводити дні у темній кімнаті. Річ у тому, що у неї рідкісна хвороба — алергія на сонячні промені. Тільки із заходом сонця Кеті виходить на вулицю і залюбки грає на гітарі на залізничній станції. Життєрадісну й красиву дівчину помічає юнак на ім’я Чарлі. Між парою виникає п’янкий роман, та Кеті намагається тримати секрет про хворобу при собі.

Фото: Кадр із фільму «Опівнічне сонце»

Пункт призначення: весілля, 2017

Еллі Гамільтон видає свою сестру заміж. Вона дуже довго і ретельно готувалася до цієї події, і, здавалося, все пройде на найвищому рівні. Цей день мав бути схожим на казку: ідеальне місце проведення церемонії, тільки найближчі гості, злагоджена робота персоналу. Ось тільки перед найбільш урочистим моментом наречені вирішують скасувати весілля, оскільки між ними сталася серйозна сварка. 

Дивись фільм у неділю о 15:50 на телеканалі 1+1. 

Фото: Кадр із фільму «Пункт призначення: весілля»

Звільнити містера Дарсі, 2016

Головна героїня Елізабет Скотт шукає своє покликання в житті. Раптом вона отримує від долі шанс — показати свого королівського спаніеля на престижній виставці в Нью-Йорку. Тут вона знайомиться із симпатичним чоловіком на ім'я Донован Дарсі. Він здається дівчині аристократичним, грубим і зарозумілим снобом. Елізабет навіть не уявляє, як зміниться її життя!

Не пропусти мелодраматичну стрічку о 17:40 на 1+1. 

Фото: Кадр із фільму «Звільнити містера Дарсі»

Найкраще в мені, 2014

Це історія про двох екс-закоханих підлітків. Ніхто з них не досягнув рівня життя, про який мріяв, а також не може забути пристрасного кохання, яке змінило їхнє життя. І ось тепер їх запросили на похорони керівника, який колись дав їм притулок. 

Фото: Кадр із фільму «Найкраще в мені»

10 років потому, 2011

Колишні однокласники збираються у рідному місті після десяти років розлуки. На зустріч прибуває й мрія усіх дівчат у школі Джейк зі своєю коханою. Усім здається, що вони ідеальна пара. Але ніч повна сюрпризів. На вечірці Джейк зустрічає своє перше кохання, яке спалахує з новою силою. Тепер чоловіку доведеться зробити непростий вибір між спогадами з минулого та реальними почуттями. 

Фото: Кадр із фільму «10 років потому»

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. 5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі