5 фактів про українсько-латвійський серіал Сталеві нерви, який показують на 1+1 Україна

Сталеві нерви
Серіал Сталеві нерви: цікаві факти, сюжет, актори, де дивитися, скільки серій
кадр з серіалу

Серіал Сталеві нерви: цікаві факти, сюжет, актори, де дивитися, скільки серій

Поділитися:

З 12 серпня, з понеділка по четвер, о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна — прем'єра українсько-латвійського серіалу Сталеві нерви. Ділимося цікавими фактами про серіал та де його можна подивитися. 

►Серіал є результатом спільної роботи українських та латвійських кінематографістів, що робить його унікальним продуктом. Головний продюсер та авторка сценарію — Тетяна Гнєдаш, авторка адаптованого сценарію — Байба Бівіня, режисерка — Міла Погребіска.

►Зйомки 16-серійної мелодрами проходили в Латвії, що додає йому особливого шарму. Виробництвом займалась Art Forms Production.

►У серіалі зібралися талановиті актори з України та Латвії, які вдихнули життя у своїх персонажів. Серед них: Ганна Сердюк, Ганна Лебедєва, Максим Бусел, Мадара Вільчука, Каспарс Звігуліс, Крістіне Неварауска, Аквеліна Лівмане, Віталій Салій.

►Головні герої Сталевих нервів — амбітний та егоїстичний менеджер Макс та добра, турботлива доглядальниця за літніми людьми Марта. За сюжетом, історії життя персонажів переплітаються, коли їх об'єднує спільна таємниця.

►Серіал досліджує складні взаємини між любов'ю та кар'єрою, показуючи, що ці дві сфери життя можуть бути тісно переплетені.

Нагадаємо, за сюжетом молодий та талановитий менеджер Макс звик долати перешкоди та досягати своїх цілей. Його складний характер негативно впливає на спілкування з навколишнім середовищем, що засмучує його дідуся. На думку останнього, без поваги друзів і кохання життя немає сенсу. Ідеальною парою для онука чоловік вважає Марту - медсестру, яка працює в будинку для літніх людей. Саме вона допоможе змінитись егоїстичному онукові. Саме тому дідусь вирішує висунути умови: або Макс заручиться з Мартою, або втратить керівну посаду в сімейному бізнесі та буде виключений із заповіту. Проте в Макса є свій план, як виконати волю рідної людини, але водночас залишитись вірним собі.

Дивіться серіал Сталеві нерви з понеділка по четвер, о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна і на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія про чотирьох киянок, які не відкладають життя на потім: де та коли дивитися зворушливий серіал Тут і тепер

 

Новини по темі