5 тенденцій у манікюрі, які варто спробувати цієї весни

Топ-5 трендів весняного манікюру
Unsplash

Надихаючі ідеї для модного дизайну нігтів.

Поділитися:

Не витрачайте час на пошуки фото стильного манікюру на весну 2019. Усі найгарячіші тренди ми об'єднали в нашій добірці. У що «одягати» нігті з настанням тепла, читайте і дивіться в матеріалі.

Слайдери

Про банальні наклейки із зображенням квітів можна забути! Слайдери переживають нову хвилю популярності. Деякі салони і бренди навіть випускають власні колекції. Це найшвидший спосіб зробити модний манікюр з цікавим дизайном.

@another.beautyspace

Арт

Малюнками в дусі абстрактного експресіонізму, кубізму і супрематизму тепер прикрашають не тільки стіни, але і нігті. До речі, в процесі вибору візерунка для такого нейл-арту, можна ще й розширити свої пізнання в галузі образотворчого мистецтва.

@frgmnt_studio

Акварель

Ніжний акварельний дизайн і в теплу пору року очолює топ наймодніших тенденцій в манікюрі.

@frgmnt_studio

Матовий

Без глянцевого блиску будь-який манікюр відразу ж стає більш спокійним і витонченим — те, що потрібно цієї весни. Особливо актуальні відтінки слонової кістки і молочний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 варіантів манікюру з блискітками для романтичної весни

@fynonails

@frgmnt_studio

Різні руки 

Десять років тому в моду увійшов манікюр з оригінальним дизайном одного або двох нігтів. Поступово тренд став більш сміливим виявилося, що відтінки і малюнки можуть бути різними на всіх пальцях.

В 2019 нейл-майстри пропонують зважитися на ще більшу зухвалість і зробити два різних манікюри: на правій — один, на лівій інший. Наскільки вони будуть відрізнятися залежить від вас.

@rooms.nail.brow

@fynonails

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний манікюр: 5 головних відтінків у 2019 році

Новини по темі