5 трендових пар взуття, які додадуть твоїй осені барв 

Модне взуття осінь 2019: Головні моделі з фото | Мода | 1+1

Головні моделі нового сезону. 

Поділитися:

Із чого обирати свій осінній must havе — розповідає редакція 1plus1.ua. Запам'ятовуй, на які моделі чоботів, черевиків і навіть кросівок варто звернути увагу у новому холодному сезоні!

КВАДРАТНИЙ НІС

Цієї осені дизайнери продовжують надихатися естетикою минулого. Взуття, що має, в сучасному розумінні грубий, квадратний ніс повернулося в моду з 60-х і 80-х.

Чимало брендів пропонують лаконічні однотонні варіанти, але насправді у виборі кольору тебе ніхто не обмежує. Якщо впевнена, що твоєму пальто або куртці сподобається така компанія, обирай яскраве взуття або з принтом.

@chloe

@fendi

МАСИВНІ ЧЕРЕВИКИ

Oversize залишається в лідерах, а разом із ним серед головних трендів жіночої моди — «важке» взуття унісекс. Восени надихайся стилем мілітарі, не оминай зухвалий декор із шипів та пряжок із готичним настроєм, а також орієнтуйся на «тракторну» підошву і платформу.

На контрасті грубі моделі взуття можна (і навіть потрібно) поєднувати з жіночними, елегантними вбраннями та легкими сукнями, які ти не встигла заховати до наступного літа.

@prada

@alexandermcqueen

@drmartensofficial

ТУФЛІ МЕРІ ДЖЕЙН

У порівнянні з попереднім брутальним варіантом, грайливі туфлі з ремінцем мають ультрадівочий вигляд. Якщо у тебе залишилися такі з теплого сезону — продовжуй носити, доповнюючи шкарпетками або щільними колготами.

Якщо лише плануєш покупку, окрім мінімалістичних, зверни увагу на моделі з цікавими підборами. Будинки моди продовжують експериментувати з формою каблука і пропонують нестандартні круглі, «чарочки», kitten heel і навіть шпильки.

Декору уникати знову не варто. Каміння і паєтки на кокетливих туфельках Мері Джейн в новому сезоні — абсолютно органічний елемент.

@miumiu

@annasui

ВИСОКІ ЧОБОТИ

Вільні на нозі, на комфортних квадратних підборах і в тому числі — з квадратним носом або в брутальному виконанні. Також не варто викреслювати зі списку трендів зручні й універсальні ковбойські чоботи, менш зручні (але тепліші) ботфорти та фактурне взуття з актуальним зміїним принтом.

@chloe

@drome_official

@chloe

ГІБРИДИ КРОСІВОК

Об'ємні ugly sneakers поступово здають свої позиції. Протягом кількох найближчих сезонів вони не перестануть бути модними, але дизайнери вже потроху шукають нові форми. В осінньо-зимових колекціях з'явилися гібридні моделі, дизайн яких балансує між кросівками і черевиками. До прикладу, класична спортивна підошва в поєднанні з високими халявами на шнурівці. Якщо пам'ятаєш, влітку цей тренд не оминув босоніжки.

@alexandermcqueen

@prada

@miumiu

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше корисних порад та модних добірок шукай за посиланнями: 

1. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

2. 5 трендових речей, які тобі знадобляться цієї осені

3. Топ-5 ідей, як стильно поєднати жовтий і блакитний в одязі

4. Топ-10 наймодніших кольорів цієї осені

5. 10 трендів цієї осені, про які ти повинна знати

 

Новини по темі