5 українських серіалів, які варто переглянути

Українські серіали на 1+1 Україна, які варто переглянути

Захопливі українські серіали про кохання та неочікувані повороти долі.

Поділитися:

Цієї весни глядачі телеканалу 1+1 Україна дивляться улюблені серіали з українськими акторами. На вас чекає ще більше історій кохання, справжніх емоцій та поворотів долі. Ми вирішили поділитися добіркою українських серіалів, які варто переглянути кожному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 захопливих турецьких серіалів, які варто переглянути 

"Не можу забути тебе"

Мелодрама "Не можу забути тебе" розгортається навколо любовного трикутника. 22-річна студентка Віка Климчук (Анна Сагайдачна), майбутній лікар-травматолог, влаштовується на стажування в медичний центр футбольного клубу, де знайомиться з місцевою зіркою —футболістом Артемом Григор'євим (Роман Вискребенцев). Його суперник Ігор (Олександр Попов) понад усе прагне викинути Артема з протистояння. Він навіть організовує напад на свого конкурента. З часом з'ясовується, що Артем зовсім не простий хлопець...

Дивіться серіал "Не можу забути тебе" в суботу, 29 квітня, на 1+1 Україна о 19:30 або на сайті за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування! За яку пару з турецького серіалу "Невірний" ви вболіваєте?

"Дівчина з персиками"

Доля сільскої дівчини Ані, яка торгує персиками біля траси,та "мажора" Роми докорінно змінюється після нещасного випадку. Герої потрапляють в аварію, внаслідок якої дівчина залишається прикутою до інвалідного крісла. В медіа розгортається скандал, тому батько Роми запрошує Аню до свого будинку, щоб забезпечити їй повний догляд. Дівчина використовує цей шанс, щоб насолити герою. Чи вдасться Роману, який мріє про кар'єру лікаря, спокутувати свій гріх та змінити життя?

Дивіться серіал "Дівчина з персиками" на 1+1 Україна в понеділок, 24 квітня, о 13:00.

"Мольфар"

Серіал "Мольфар" розповідає глядачам історію про мага, який проживає у віддаленому будинку біля озера. Він володіє надприродними здібностями, а його головними знаряддями є різні закляття і зілля. Якось в житті Людмили сталася біда — син, який нещодавно одружився, потрапив в лікарню. Людмила звертається до мольфара, аби з'ясувати причину. Хто винен у неочікуваній долі хлопця?

Дивіться серіал "Мольфар" з вівторка по п'ятницю о 13:00 на 1+1 Україна або за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Стиль героїнь серіалу "Величне століття. Роксолана": фото

"Катерина"

"Катерина" — 4-х серійна мелодрама є адаптацією однойменної поеми Тараса Шевченка до сучасних реалій. Дія в серіалі відбувається в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. За сюжетом в село на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, що змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

Дивіться серіал "Катерина" за посиланням на сайті 1+1.

"Біженка"

Український серіал "Біженка" — історія про молоду жінку, успішного лікаря, яка втратила все, що мала, коли в її місті почалися військові дії. 

Дивіться серіал "Біженка" на сайті 1+1 за посиланням.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі