5 забутих трендів, які знову будуть модними у 2019

Тренди з минулого, які повернуться у моду в 2019
Фото: Bershka

Одяг з минулого, що підкорює світові подіуми.

Поділитися:

Мода циклічна і рухається по колу. Тенденції, які обожнювали наші мами (або навіть бабусі), врешті-решт знову стануть популярними. Про тренди, на повернення яких варто чекати в 2019-му році, читайте в нашому матеріалі.

Бриджі

@prada

Якщо вам так і не вдалося потоваришувати з хітом 2018-го — велосипедками — спробуйте приміряти бриджі. Вузькі шорти трохи вище коліна нагадують брюки наїзниць, тому образ із ними дозволить відчути себе британською аристократкою.

Взимку і навесні бриджі краще поєднувати з високими чоботами. При чому край брюк має перекривати верх взуття. Влітку — одягайте з відкритими босоніжками на низькому або високому ходу.

Корсети

@sofievalkiers

Дами з вікторіанської епохи в туго затягнутих корсетах змушували чоловічі серця битися частіше. В 2019-му випробувати цей тренд на собі може будь-яка модниця. Ось тільки пишні спідниці дизайнери пропонують замінити стриманими брюками або легковажними джинсами.

Під корсет краще надягнути футболку, сорочку або навіть піджак.

Жаккард

@officiallyquigley

Ще один шляхетний тренд — жаккардовий принт. Якщо немає бажання витрачатися на речі з жаккарду або вам некомфортно в щільній тканини, обирайте принтований трикотаж. Одяг з хитромудрими візерунками із золотистих квітів і листя буде як ніколи популярний в новому році.

Крім традиційних жаккардових речей — суконь, пальто, сумок — пропонуємо придивитися до джемперів і блуз із відповідним принтом.

Кроше

@nramsaylevi

Багато хто вже встиг поносити ажурні речі, виготовлені в техніці кроше. Тренд повернувся нещодавно — в 2017-му. Однак, якщо раніше мова йшла про дрібні «бабусині» квадратики, в'язані гачком, то тепер стильний топ очолює велика сітчаста в'язка.

Якщо тільки ви не збираєтеся на пляж, під сукню кроше радимо надягнути туніку нейтрального відтінку. Також вітаються сітчасті сумки.

Принт «варенка»

@kaiagerber

Вінтажний денім в моді вже не перший сезон, але в 2019-му список хітів поповниться «вареною» джинсою. З неї може бути зроблена майже будь-яка деталь одягу — від звичних штанів до суконь, комбінезонів і аксесуарів.

Тим, хто не наважується одягатися у «варенку» з голови до ніг, як пропонують модні будинки, можна почати з речей зі вставками з такого деніму.

Новини по темі