Наймодніші шуби зими 2019

Модні шуби на зиму 2019
gettyimages.com

Відчуйте себе королевою!

Поділитися:

Взимку 2019-го модниці втрачають розум від шуб зі штучного хутра. Світові знаменитості вбираються у хутряні вироби в стилі Керрі Бредшоу і надихають нас міксувати затишні й модні зимові луки. Ми знаємо, у такі люті морози стильна еко-шуба стане вашою улюбленицею. І якщо ви ще не встигли придбали собі до смаку - перегляньте модну добірку шуб на зиму 2019 від сайту 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні куртки та пальто сезону зима 2018

Фото: Кадр із серіалу "Секс і місто"

СПЛЕСК КОЛЬОРУ 

Цього року у моді шуби яскравих відтінків - стигла вишня, насичений pink, ультрафіолет, класичний червоний тощо. Таку шубу можна поєднувати як з джинсами та масивними ботами, так і ніжними сукнями. Якщо вирішите доповнити лук великими сережками та намистом - це зовсім не вважатиметься надмірністю.

@greenteanosugar

@scandinavianfashions

МАКСІ ТА МІНІ

Що стосується довжини шуб, особливо актуальними моделями стали максі та міні. Міні-шуби мають гармонійний вигляд з mom-jeans, брюками високої посадки та вкороченими светрами. А ось довгі шуби компонуйте зі шкіряними легінсами, спідницями-міді, в’язаними сукнями або подовженими світшотами.

@blaireadiebee

@dianagloster

МОНОХРОМ ТА ПРИНТ

Обирайте як монохромні шуби, так і варіанти з принтом. Модна ідея для вас - молочна шуба + улюблений затишний светр.

@lydiaemillen

Модним експериментом стане шуба з анімалістичним принтом, у смужку або різнокольорова модель. Обравши такий варіант верхнього одягу, зробіть акцент саме на нього, міксуючи шуби з базовими речами гардеробу.

@tina_sizonova

@alexandralapp_

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити об’ємний шарф цієї зими: 5 стильних порад

ШУБА + ШОВКОВА СУКНЯ 

Якщо збираєтесь на важливий захід або вечірку, обирайте модне поєднання шуба + шовкова сукня. У такому вбранні ви почуватиметесь справжньою королевою і приковуватимете погляди усіх гостей!

@popsugar

У СТИЛІ CHANEL 

Безпрограшним варіантом, як носити шубу, залишається поєднання із твідом або шерстю. Класичний твідовий костюм у стилі Chanel, хутро й ботфорти - ідеальний образ у діловому стилі, що добре зігріє взимку. 

@chiaraferragni

@greenteanosugar

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимове взуття 2018-2019 року: Модні моделі

Новини по темі