5 закладів Києва із надсмачними сніданками

Де поснідати у Києві
@bo.pastry

Редакція рекомендує!

Поділитися:

Сніданок сміливо можна назвати найважливішим прийомом їжі. Він заряджає силою на увесь день, дарує енергію й наснагу досягати нових висот. Сайт 1plus1.ua знає, де можна поласувати пізніми сніданками у столиці і готовий поділитися з вами корисною добіркою. Якщо бажаєте поживного, здорового й красивого сніданку - читайте далі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 закладів Києва, де готують реально смачну каву

Picnic

Розташування: вул. Кирилівська 15; ЦУМ, 6 поверх 

Меню: Французька кафе-кондитерська Picnic пригощає неймовірною випічкою власного приготування із найоригінальнішими поєднаннями. Тут ви маєте змогу поласувати улюбленим круасаном із лососем, надсмачною слойкою з дор-блю або класичним омлетом з шинкою. 

Рекомендації: Багети, сендвічі, круасани, пряники, еклери, десерти, мармелад - у Picnic розбігаються очі! Перш за все рекомендуємо спробувати яєшню з шинкою (35 грн.), круасан з джемом або медом (20 грн.) та ароматний імбирно-лимонний чай (49 грн.) для затишного осіннього настрою. 

Фото: facebook.com/PicnicKiev

Bo. Pastry 

Розташування: вул. Хрещатик 11 А

Меню: Зайшовши у Bo. Pastry, кожна жінка почувається справжньою принцесою. Вас зустрінуть пудрові стіни, світло-рожеві крісла й білосніжні столики. А головне - незабутній аромат свіжої випічки. Серед розмаїття меню - ніжні круасани на будь-який смак, тістечка, схожі на витвори кондитерського мистецтва, макарони із яскравими смаками й цікавинки напоїв. 

Рекомендації: У холодну осінню пору скуштуйте круасан апельсин-мигдаль (68 грн.) у поєднанні із Pumpkin Latte. Такий солодкий мікс вмить підніме настрій й наповнить весь майбутній день позитивом. 

@bo.pastry

Honey 

Розташування: вул. Нижній Вал 19/21; вул. Ярославів Вал 20; ЦУМ, 6 поверх

Меню: Рай для любителів солодощів - саме так можна охарактеризувати кондитерську Honey. Цукерки, макарони, еклери й тістечка власного приготування, надзвичайно смачні сирники та поживні смузі боул - обирайте собі до смаку й насолоджуйтесь красивим і здоровим сніданком! Заклад також пропонує оригінальні омлети й скрембли, тости з авокадо й сендвічі. 

Рекомендації: Почніть ранок із омлета зі шпинатом й фетою (135 грн.) та смузі манго-апельсин (107 грн.). Такий корисний сніданок мотивуватиме рухатись тільки вперед!

@honey_cafe

Vapiano 

Розташування: вул. Велика Васильківська 1-3/2
                      
Меню: Ресторан Vapiano пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент італійської кухні. Тут можна поласувати пастою власного приготування, унікальним різотто, лазаньєю та усіми улюбленою піцою. До вашої уваги також надсмачні салати з рибою, м’ясом або овочами, а також власноруч зроблені десерти - класичний тірамісу, повітряний чізкейк, панна котта по-домашньому та інші. 

Рекомендації: Замовте на сніданок пасту з морепродуктами Коззе (105 грн.), а на десерт - вершковий маскарпоне Крема ді фрагола (85 грн.) та улюблену ароматну каву. 

@vapiano.ukraine

Caramel 

Розташування: вул. Воздвиженська 5-7

Меню: Ніжний інтер’єр, свіжі квіти на столиках та холодильник зі смаколиками, від яких течуть слинки - все це про кондитерську Caramel. На сніданок тут можна замовити тости із сиром брі, пасту-конструктор, гранолу з йогуртом й свіжими ягодами тощо. А ще у Caramel ідеальні тортики, які готують й на замовлення. 

Рекомендації: Пропонуємо насолодитися смаком хрусткого круасану з джемом у поєднанні із кавою раф.

@caramel_kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматна осінь: 5 несподіваних рецептів кави

Новини по темі