Ароматна осінь: 5 несподіваних рецептів кави

Рецепти кави
@firstpointcoffee

Насолоджуйтесь оригінальним смаком улюбленого напою.

Поділитися:

Кава - справжній маст-хев осені. Вона дарує натхнення і гарний настрій, заряд бадьорості та свіжі ідеї, а інколи - й нових друзів. Цього разу 1plus1.ua підготував добірку для справжніх кавоманів! До вашої уваги ТОП-5 найцікавіших рецептів кави, що вражають своїм розкішним ароматом й незабутнім смаком. Влаштуйте собі затишну осінь й закутайтесь у тепло улюбленого напою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 закладів Києва, де готують реально смачну каву

АПЕЛЬСИНОВА КАВА 

Для приготування апельсинової кави наріжте 3 апельсини й половину лимону на кубики. Додайте 3 склянки готової кави. Помістіть напій у посудину і нагрійте, довівши до кипіння. За бажанням підкресліть смак кави за допомогою 3 ст. л. рому та цукру. 

КОКОЧІНО

На дно чашки для капучіно налити 20 мл кокосового сиропу. Приготувати еспресо або звичайну чорну каву і вилити в чашку. Після цього готуйте молочну пінку. Для цього використовують кавову машину або спінювач для молока. Додайте молочну пінку до кокосової кави. Смачного!

@takava_coffeebuffet

МАТЧА-ЛАТЕ

Напій матча-лате став одним із найпопулярніших у новому холодному сезоні. Ексклюзивний смак цієї кави до вподоби не усім, однак любителі оригінальних напоїв неодмінно оцінять його особливість. Матча - різновид японського зеленого чаю, який відомий своїми корисними властивостями (позитивно впливає на роботу шлунку й нирок, сповільнює процес старіння тощо).

Аби приготувати матча-лате, насипте у чашку 2 г цього чаю. Додайте гарячої води (температура близько 80 градусів) і швидко розмішайте до утворення густої суміші. Додайте мед або будь-який сироп на ваш смак. Окремо підготуйте молочну пінку і обережно влийте її у матча. Подавати каву можна як у гарячому вигляді, так і з кубиками льоду. Насолоджуйтесь смаком корисного напою разом з улюбленим тістечком. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів смачного чаю від застуди

@firstpointcoffee

ЛАТЕ З ГАРБУЗОМ 

Перед приготуванням лате з гарбузом запечіть гарбуз у печі й зробіть пюре у блендері. В окремій посудині змішайте 2 склянки холодного молока з ложкою меленої кориці, щіпкою мускатного горіха, 2 ст. л. цукру і 2 ст. л. гарбуза. Підігрійте напій на маленькому вогні, не доводячи до кипіння. Додайте трохи ванілі і 2 чашки еспресо. Перед подачею прикрасьте гарбузове лате вершками або насінням кунжуту.

@bo.pastry

МОККО З БІЛИМ ШОКОЛАДОМ

Приготувати каву завчасно. В окрему посудину налити молока, додати шматочки білого шоколаду, корицю й варити солодку суміш на невеликому вогні. Після того як шоколад повністю розтане, вилити каву. Подавати мокко із натертим білим шоколадом і паличкою кориці. Приємної осені!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, що насправді зігрівають взимку 

Новини по темі