5 рожевих образів, які надихнуть квітнути навіть взимку

5 рожевих образів, які надихнуть квітнути навіть взимку | Натхнення | 1+1
Фото: instagram/thestylevisitor

Розфарбовуємо холодний сезон яскравими барвами.

Поділитися:

Хоча за вікном помітно похолоднішало, цьогоріч листопад дивує теплими днями. А за повідомленнями синоптиків, взимку нас очікують не менш сонячні дні. Особливо у грудні. 

Нетипова погода навіть встигла отримати цікаву fashion­-назву — «рожева зима». Річ у тому, що спеціалісти пророкують підвищення зимової температури на 1-2 градуси вище норми. На кліматичних картах ізотерми позначають рожевим — і це пояснює незвичайне найменування. 

Пропонуємо надихнутися приємною погодою і справді зробити цю зиму рожевою. Тим паче, це один із найтрендовіших відтінків прийдешнього сезону. Твоїй увазі 5 яскравих образів, які не дозволять нудьгувати. 

Шуба 

Взимку 2020 зверни увагу на м'які шуби із флісу або екохутра. Завдяки сучасним технологіям, відрізнити такий матеріал від натурального буде важко. І екологічно, і трендово!

Фото: instagram/galmeetsglam

Пальто 

Теплою зимою нам не обійтися й без елегентного пальта. Вдала ідея поєднати його з беретом у французькому стилі. Класична чорна сукня, чобітки на підборах — і офісний лук для шалених буднів готовий. 

Фото: instagram/lydiamillen

Светр 

Взимку светрів багато не буває, тож хочемо надихнути тебе поповнити гардероб ще одним — рожевим. Обирай структуровані моделі з легким oversize-ефектом, які дозволяють вільно рухатися та заразом підкреслюють переваги фігури. Під низ можеш одягнути сукню-комбінацію. Дуже сексуально й жіночно. 

Фото: instagram/juliahengel

Костюм 

Брючний костюм може бути не лише чорним або сірим. Як щодо рожевого? Не бійся, що будеш мати вигляд ляльки Барбі. Стриманий макіяж, охайний пучок та верхній одяг котрасного відтінку грамотно розставлять акценти. 

Фото: instagram/blaireadiebee

Аксесуари 

Тим, хто не готовий сміливо експериментувати з рожевим, імпонуватимуть ніжні аксесуари. Шапка з бамбоном, в'язаний шарф або пальчатки — обирай собі до лиця і насолоджуйся казковою порою!

Фото: instagram/thestylevisitor

Встигли показати, як правильно носити рожевий, світові селебріті. Дивись: 

1. 

2. 

3. 

Новини по темі